Два мача от третия кръг на Първа лига ще се

...
Два мача от третия кръг на Първа лига ще се
Коментари Харесай

Берое излиза за трета поредна победа в Пазарджик, Пирин посреща Ботев

Два мача от третия кръг на Първа лига ще се изиграят през днешния ден, 29 юли. От 19:00 часа Хебър Пазарджик посреща Берое на стадион „ Георги Бенковски “, а от 21:15 часа Пирин Благоевград е хазаин на Ботев Пд.


Берое е един от двата тима дружно с ЦСКА 1948, който има цялостен актив от шест точки след изиграването на откриващите два кръга от сезона. Старозагорци надделяха поредно Пирин и Арда надлежно с 2:1 и 1:0, като ще се опитат да удължат стопроцентовия си връх в Пазарджик. Възпитаниците на Густаво Араголаса оставят положителни усещания при започване на акцията макар многото нови футболисти, като с съществена заслуга за мощната игра е формата на Вини Трибуле, който вкара и трите гола за отбора от старта на сезона. От своя страна Хебър на Любослав Пенев стартира обнадеждаващо, правейки нулево тъждество с вицешампиона ЦСКА, преди да отстъпи минимално на Черно море с 0:1 във Варна.

В късния съботен дуел, Пирин и Ботев ще търсят първи триумф от началото на сезона. Благоевградчани позволиха поврат от Берое вкъщи, а по-късно бяха надиграни от ЦСКА 1948 с 0:3 като посетители. Това им отрежда предпоследната позиция в таблицата, само пред новака Етър, който като се изключи че няма точка, към момента търси и дебютен гол след завръщането си в елита. Воденият от Станислав Генчев тим на Ботев също не започва по стремежи от почитателите на „ канарчетата “ метод, откакто направи тъждество 1:1 в градското дерби с Локомотив Пд на „ Лаута “, а по-късно загуби от Левски с 1:3 на „ Колежа “.

Програма на мачовете от третия кръг:

Петък

Крумовград - Черно море 1:3

Събота

19:00 ч, Хебър - Берое

21:15 ч, Пирин Благоевград - Ботев Пловдив

Неделя

21:15 ч, Левски - Локомотив София

Понеделник

21:15 ч, Локомотив Пловдив - Ботев Враца

Отложени

Етър - ЦСКА

Славия - Лудогорец

Арда - ФК ЦСКА 1948. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР