Два дни след публикацията на TrafficNews купищата битови отпадъци зад

...
Два дни след публикацията на TrafficNews купищата битови отпадъци зад
Коментари Харесай

След публикация на TrafficNews : Почистиха купищата боклуци зад блок в Кючука

Два дни след обявата на TrafficNews купищата битови боклуци зад блок в Кючука към този момент са почистени. Припомняме, че пловдивчанин живеещ в квартала на улица „ Горна Броди ” 41 алармира за дългосрочения проблем, виреещ в региона. По думите му ставаше въпрос за големи количества битови боклуци, които са били разнасни от клошар, чиято идентичност е известна. От предоставените фотоси се виждаше  как зад блок има разпънати палети, а до тях куп от опаковки, бутилки, кашони и други битови боклуци. 
Прочетете още

Днес от Оперативна програма " Градини и паркове " за следващ път почистиха образувалото се нерегламентирано бунище в междублоковото пространство зад ул. " Горно Броди " 41. Тази заран екипът събра и изнесе отпадъците към тротоара на близката улица, откъдето сътрудниците им от " Чистота " ги събраха с преден товарач и извозиха.

„ Оказа се, че палетите са заковани, по тази причина не могат да бъдат изнесени. От " Градини и паркове " приканват да се пази чисто, а в случай че жители станат очевидци на ререгламентирано замърсяване, неотложно да алармират на тел. 112 ”, приканват от общинското дружество.



Бърза реакция от тяхна страна е имало и след сигнала за нечист детска площадка на ул. " Никола Карев " - регион, прочут още и като парк " Бебе ”. Относно мястото мъжът сподели, че е изсипана  оборска тор. От общинското дружество обаче отхвърлиха това да е оборска тор. Те оповестиха за медията ни, че изсипаното ремарке е било с дървесен чипс, с който се обезопасяват настилките под детските уреди. Ден по-късно същият бе изнесен от региона на оборудванията.



Преди:



След:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР