Два дни след потопа по Южното ни Черноморие, каравани и

...
Два дни след потопа по Южното ни Черноморие, каравани и
Коментари Харесай

След потопа: Каравани и бунгала осъмнаха с бележки спешно да се премахнат

Два дни след потопа по Южното ни Черноморие, каравани и бунгала осъмват с бележки от общината. На тях написа, че постройката е рискова и следва да бъде отстранена в 3 дневен период.

По думите му къмпингуващите не плащали такса за караваните по плажа

Георги, който е притежател на парцел на къмпинг Арапя сподели, че всичко е законно, а постройките имали АКТ 16 и не били рискови.

Владо Димов почива на къмпинга от доста години. Също е сюрпризиран от реакцията на общината и споделя, че го вижда за първи път.

„ Бяхме в каравана с покривна сграда, само че усещахме, че всеки един миг той може да се срути “, сподели тя

„ Тя беше рискова заради наводнението, когато няма наводняване не е рискова, несъмнено. Това са изключителни нелепости, не знам на кого му хрумна такова нещо “, сподели той.

Въпреки изказванията на хората, че ги виждат за първи път, от общината обявиха, че казусът е от години и допълват, че са противозаконни, а тяхното унищожаване е за предварителна защита.

Репатраци извозваха счупени и блокирани в пясъка коли

„ С цел да ги предпазим в този момент желаеме още един път да им напомним на всички тези притежатели, да изнесат караваните си оттова, тъй като това е рисково за техния живот “, сподели кметът на Царево Георги Лапчев.

Той съобщи, че има пропуск в законодателството и насочи зов към районния министър да подпише наредбата, с цел да може общината да споделя къде е разрешено и къде не да има къмпинги.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР