Два дни след като стана ясно, че Септември ще има

...
Два дни след като стана ясно, че Септември ще има
Коментари Харесай

Остава ли Димитров кмет на Несебър?

Два дни откакто стана ясно, че Септември ще има нов кмет поради решение на съда, което отстранява настоящия заради спор на ползи с компания на майка му, два месеца и половина след задържането на Николай Димитров, по този начин и не е ясно дали той ще остане градоначалник на Несебър или ще ръководи единствено себе си в ареста.

Специализираният съд отхвърли да в профил от служба кмета на Несебър Николай Димитров, заяви Българска телеграфна агенция. Това определение обаче не е дефинитивно и предстои на митинг от страна на прокуратурата. Още занапред може да се допусна, че подобен митинг ще има.

Междувренно Димитров се появи в прелестно въодушевление пред камерата на bТV и за следващ път се отбрани, че интервенцията против него е поради изборите. Той завоюва вота за четвърти път, само че чу резултатите в ареста.

Прокуратурата упрекна Димитров в присъединяване в незаконна група за пазаруване на гласове с още двама. В края на декември, след следващо обжалване на избраната му мярка, той излезе от ареста под парична гаранция.

Спецпрокуратурата изиска премахване от служба на Димитров, защото в качеството си на кмет той е главен шеф на огромен брой компании и лица в общината и разполага с благоприятни условия да повлияе на очевидци.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР