Два дни след като беше изписан от болницата, папа Франциск

...
Два дни след като беше изписан от болницата, папа Франциск
Коментари Харесай

След операцията: Папа Франциск с първа публична поява пред обществеността

Два дни откакто беше изписан от болничното заведение, папа Франциск възобнови нормалната си неделна поява пред обществеността на площад " Свети Петър ", като благодари за поддръжката, която е получил след интервенцията, съобщи Асошиейтед прес.

Преди да премине към авансово квалифицираните бележки, Франциск изрази признателност за " обичта, вниманието и другарството " и " поддръжката на молещите се " по време на хоспитализацията му в римска болница за интервенция на 7 юни за премахване на херния.

" Тази човешка и духовна непосредственост за мен беше огромна помощ и разтуха ", сподели Франциск на към 15 000 души на площада. " Благодаря на всички, благодаря на вас, благодаря от сърце. "

Макар че хилядите римляни, туристи и поклонници, които постоянно се стичат за седмичната поява на папата по обяд на прозореца на Апостолическия замък, нормално ръкопляскат, когато зърнат Светия отец, този път аплодисментите на публиката изглеждаха по-силни от нормално, показва АП. Тричасовата интервенция под обща упойка принуди Франциск да пропусне неделната си демонстрация на 11 юни.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР