Два дни преди края на сезона във Висшата лига Уулвърхамптън

...
Два дни преди края на сезона във Висшата лига Уулвърхамптън
Коментари Харесай

Интересно: Спряган за Тотнъм мениджър напусна клуба си

Два дни преди края на сезона във Висшата лига Уулвърхамптън разгласи изненадващата вест, че мениджърът на тима Нуно Еспирито Санто напуща след последния турнирен мач на "вълците ". Според формалната информация договорът на португалеца, който работи на "Молиню " в последните четири сезона, е преустановен по взаимно единодушие.

Контрактът на Санто изтичаше през 2023 година. От известно време името му се свързва с мениджърския пост в Тотнъм, тъй че няма да бъде никаква изненада, в случай че той продължи кариерата си в Лондон. В момента краткотрайното отпред на "шпорите " е Райън Мейсън.

Санто върна Уулвс във Висшата лига, след което изведе "вълците " до 1/4-финалите на Лига Европа. Настоящата акция е много по-разочароваща за тима, който заема 12-о място. Последният дуел на португалеца като управител на Уулвърхамптън ще бъде против Манчестър Юнайтед.

"Неделя ще бъде прочувствен ден, само че аз съм благополучен, че почитателите ще се завърнат на "Молиню " и можем да споделим още един специфичен миг дружно, като едно цяло “, съобщи Санто пред уеб страницата на "вълците ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР