Два дни преди интервюто си с главния прокурор Иван Гешев,

...
Два дни преди интервюто си с главния прокурор Иван Гешев,
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Цънцарова подготвена от Поли Паунова за интервюто с Гешев

Два дни преди изявлението си с основния прокурор Иван Гешев, Мария Цънцарова се е срещнала с известната журналистка Полина Паунова (бивша звезда на " Свободна Европа " и сегашен кореспондент в " Капитал " ), явно, с цел да бъде готова за диалога, научи Lupa.bg. Двете са имали 2-часова среща в столичен ресторант до редакцията на " Капитал ", разкриват очевидци на срещата им. 

Рандевуто им е било към 15 часа в петък в градината на заведението, а в малко по-късен час пристигнали още двама души, също публицисти. Цънцарова и Паунова в детайли обсъждали какви въпроси да бъдат задавани на Иван Гешев в неделя, а водещата на Би Ти Ви усърдно си водела мемоари, разкриват очевидци на " заверата ". " Очевидно се е наложило Поли Паунова, която е надалеч по-компетентна от нея, да я приготви ", разясняват в медийните среди. 

Само седмица преди да отиде в Би Ти Ви, Иван Гешев даде и видеоинтервю за уеб страницата на " Капитал " пред Полина Паунова. В последните няколко седмици основния прокурор е изключително деен медийно и даде няколко изявленията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР