Два дни остават до най-вълнуващото събитие за цяла Великобритания след

...
Два дни остават до най-вълнуващото събитие за цяла Великобритания след
Коментари Харесай

Игнорирани: Кралските особи, които не бяха поканени на коронацията на Чарлз III

Два дни остават до най-вълнуващото събитие за цяла Англия след гибелта на кралица Елизабет II – коронацията на нейния наследник крал Чарлз III. На 6 май той ще бъде провъзгласен публично за крал на Обединеното кралство.

Подготовката за тържествената гала е в разгара си и е придружена от доста клюки и кавги.  Това важи изключително за поканените посетители. Чуждите медии към този момент оповестиха, че доста звезди, получили предложения, са отказали да участват на коронацията поради свадите към кралското семейство. Сред тях са сър Елтън Джон, Кайли Миноуг, Хари Стайлс и Адел.



По-рано стана ясно, че на тържеството ще отсъстват и някои членове на кралската фамилия като Меган Маркъл да вземем за пример. Бившата актриса показа, че към момента не може да елементарни на кралските особи полемиките по време на първата ѝ бременност, когато някои от тях се чудели какъв цвят на кожата ще има бебето ѝ. Меган назова това държание „ нетактично и обидно “. 

За разлика от брачната половинка си обаче принц Хари няма да пропусне коронацията на татко си. След дълго мислене единствено седмица преди събитието той разгласи, че скоро ще се срещне със фамилията си.



Бившата брачна половинка на принц Андрю – Сара Фъргюсън, остана без покана.

Причината е половият скандал, в който принц Андрю бе упрекнат и поради който по-малкият брат на бъдещия крал бе лишен от съвсем всички трофеи и привилегии.

Чарлз III счита, че някогашната му брачна половинка не е направила нищо положително нито за брачна половинка си, нито за репутацията на кралското семейство. Затова тя ще би трябвало да гледа коронацията по малкия екран.



Братовчедката на принц Филип, пра-правнучката на кралица Виктория и близка другарка на Елизабет II – лейди Памела Хикс,
също няма да участва на събитието.

Тя е получила телефонно позвъняване от един от персоналните секретари на Чарлз III, който ѝ е съобщил, че името ѝ не е в листата с посетители за церемонията. Бъдещият държател на Англия тъжно разгласи, че тази това наложително решение е било взето от него извънредно мъчно заради ограничавания брой посетители. 

Lady Pamela Hicks Reacts to Not Being Invited to King Charles' Coronation: 'Very Sensible'
— People (@people)
 

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР