Два дни остават до крайния срок за записване за Седмия

...
Два дни остават до крайния срок за записване за Седмия
Коментари Харесай

Седмият вечерен турнир на Интерактив тенис започва в понеделник

Два дни остават до крайния период за записване за Седмия вечерен шампионат „ Лото “ на най-голямата верига за фенове Интерактив тенис. Надпреварата започва в понеделник, 20 август, с мачовете при начинаещите и ще се организира в клуб 1882, до Минно-геоложкия университет в Студентски град. Срещите ще се играят от 20:00, 21:00 и 22:00 часа, а уредниците подсигуряват комфортни начални часове, както и допустимо най-равностойни съперници.

Записването е отворено за всички другари на тениса, които нямат никакъв или са с дребен опит в спортна конюнктура, само че желаят да напреднат и да слагат на тестване физиката и душeвността си. Турнирът е подобаващ и за мъже, и за дами, и е отличен късмет за инспекция на тенис уменията с непознати противници.

“Целта на Интерактив тенис е да завоюва допустимо най-вече почитатели за този спорт – споделя мениджърът на лигата Ивайло Цанков. – За да подсигуряваме на дилетантите, че ще играят с равностойни съперници въведохме рейтинговата система „ интерактивен тенис номер “, който преценя опциите на всеки един участник и го подрежда в схемата против състезател със сходни качества. Така мачовете стават оспорвани и всички са удовлетворени.”

Повече детайлности за Интерактив тенис и за записването за шампионатите в лигата можете да намерите на уеб страницата interactive-tennis.com.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР