Два автомобила и бус на община Козлодуй се ударили на

...
Два автомобила и бус на община Козлодуй се ударили на
Коментари Харесай

Жестоко меле на Околовръстното на Козлодуй с две коли и бус на общината, има ранен човек

Два автомобила и бус на община Козлодуй се блъснали на околовръстното шосе в Козлодуй. Инцидентът стана малко преди 10 часа точно на съдбовния петък 13-и.

От думите на един от водачите излиза наяве, че лидерът на полото карал с доста висока скорост, изгубил ръководство над возилото си, блъснал се в движещия се в посока към града бус, след което връхлетял в платното му и се нанизал право в неговата „ Тойота “.
На място незабавно пристигнали екип на полицията и кола за спешна помощ, написа BulNews.bg.



Пострадал е мъжът с полото, на който незабавно е оказана здравна помощ и е превозен с кола за спешна помощ в незабавния център в Козлодуй. Неговата кола е обърната по таван настрана от пътя, „ Тойота “-та е със съществени вреди, а бусът е единствено леко охлузен от едната страна.



Водачите на буса и тойтата са тествани за алкохол, пробите са негативни.



„ Аз си пътувах към Козлодуй и едно бяло „ Поло “ караше против мен. Намалих, само че нищо не можах да направя – то напряко ме връхлетя и ме завъртя. Шофьорът на полото беше възрастен мъж. Преди да влезе в моето платно и да ме удари, той удари и буса. Дойде кола за спешна помощ и натовариха лидера на полото, беше жив, само че сякаш не беше доста съответен “, описа единият от потърпевшите в злополуката – Бисер Пенков от Гложене, който се отърва единствено с леки охлузвания на едната ръка.



Пенков беше безапелационен, че на петък 13-ти повече няма да седне зад кормилото и да излиза от у дома.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР