Душан Влахович почти сигурно ще напусне Ювентус след края на

...
Душан Влахович почти сигурно ще напусне Ювентус след края на
Коментари Харесай

Ювентус иска звезда на Аталанта за заместник на Влахович

Душан Влахович съвсем несъмнено ще напусне Ювентус след края на сезона. В момента „ бианконерите “ са се заели със задачата да намерят съответен негов заместител в идващите няколко месеци.

Преди дни стана ясно, че „ черно-белите “ са се прицелили към Борха Иглесиас от Бетис, само че в този момент на бял свят се появи още едно име, което влиза в проектите за договаряния. Става въпрос за младата вяра на Аталната Расмус Хойлунд, твърди Sport Mediaset с информацията, че към този момент е открит контакт с сътрудниците на 20-годишния датчанин.
 
20-годишният датчанин „ избухна “ през втората част на сезона, като досега има маркирани 6 гола в италианската Серия А. Сравненията са Ерлинг Холанд са неизбежни.

Аталанта заплати на Щурм Грац 17 млн. евро за играча предишното лято, само че в този момент може да завоюва три пъти повече.

Проблемът за Ювентус обаче е, че датският нападател е наблюдаван от Арсенал и Борусия Дортмунд, които също имат афинитет към млади и надарени играчи.

При всички положения обаче Ювентус първо би трябвало да продаде Влахович и да вземе за него най-малко 100 млн. евро, с цел да има финансов запас за нови играчи.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР