Дуо световни шампиони подсилиха МФК Спартак (Варна) за Шампионската лига

...
Дуо световни шампиони подсилиха МФК Спартак (Варна) за Шампионската лига
Коментари Харесай

Дуо световни шампиони подсилиха Спартак за Шампионската лига

Дуо международни първенци укрепиха МФК Спартак (Варна) за Шампионската лига по плажен футбол. Рафиня Аморим и Рафаел Бокиня са двете нови попълнения в селекцията на първенците на страната в атрактивния спорт, които на следващия ден отпътуват за присъединяване си в най-силния европейски клубен шампионат, който ще се организира в Назаре, Португалия.

Двамата имат зад тила си международни трофеи със състава на Бразилия, а на клубно равнище са печелили редица титли, в това число и Шампионската лига.

И двамата са сегашни играчи на именития Васко да Гама от меката на плажния футбол Рио де Жанейро. Рафиня Аморим е на 33 години и е защитавал цветовете на някои от грандовете в спорта като Спортинг (Лисабон), ЦСКА (Москва), Локомотив (Москва), Леванте, Делта (Саратов) и Катания. Рафаел Бокиня е на 30 години и дълго време бе част от звездния тим на Брага, а също по този начин е играл в отборите на Милан, Делта (Саратов) и Катания.

Спартак (Варна) попадна в група с португалския гранд Бенфика, молдовския първенец Нистру и испанския Рекреативо Уелва. Първата среща на родните първенци е на 5 юни от 17:00 българско време против Нистру. Ден по-късно от 14:15 е дуелът с Уелва, а на 8 юни е последната среща от груповата фаза с Бенфика, като мачът е с начален час 21:00.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР