"Дунав мост" при Русе е блокиран за движениеТова видя тази

...
"Дунав мост" при Русе е блокиран за движениеТова видя тази
Коментари Харесай

Камион, превозващ яхта, блокира трафика на тирове на Дунав мост

"Дунав мост " при Русе е блокиран за придвижване

Това видя тази нощ екип на. И от двете страни на моста са се образували големи опашки от камиони и коли, които не могат да преминат и изчакват на място. Опашката от Румънско стартира съвсем от колоните на моста, където има ситуиран и екип на гранична полиция.

Проблемът се оказва извънгабаритен товар, пренасящ яхтата „ Ануш “, който е навлязъл на структурата на моста в посока Република България. На към 200-250м камиона пренасящ яхтата е срещнал приближаващ в противоположна посока ТИР, с който не е допустимо разминаването на територията на моста, заради габаритите на транспортирания товар. В резултат на това към 22:30 часа се образува запушалка, в която попаднаха коли и камиони движещи се и в двете посоки. Временно отпушване за колите се получи, когато се даде опция на леките коли да преминат в посока България в пространството сред двата камиона.

Към 00:00часа придвижването към момента е спряно както на леките, по този начин и на тежкотоварните коли, до момента в който не се откри решение на обстановката. Има опция за прекосяване единствено на леки коли, само че това би могло да става поетапно и с изчакване, съгласно преценката на чиновниците от румънската полиция. Подробности за обстановката на моста, опашките, задръстването и самата яхта, може да видите във видеото.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР