Духовете в Италия се възбудиха, след снимка на премиера Джорджа

...
Духовете в Италия се възбудиха, след снимка на премиера Джорджа
Коментари Харесай

Снимка на Мелони направи скандал в Италия! Причината

Духовете в Италия се възбудиха, след фотография на премиера Джорджа Мелони.

Снимката на италианския министър председател, Джорджа Мелони, с дъщерята ѝ, Джиневра, оповестена във " Facebook ", провокира дискусия в обществените мрежи. Възникнаха разнообразни реакции от фенове и критици на Мелони.
-->
През уикенда в акаунта си, Мелони постна фотография, на която се вижда по какъв начин тя е гушнала дъщеричката си Джиневра на седалката до прозореца на самолета, с който се връща от формалната си аудиенция в Съединени американски щати.

Някои от феновете ѝ я похвалиха за нейната храброст да бъде майка и водач в едно, изразявайки почитание за съчетаването на фамилния живот със служебните отговорности. Те видяха фотографията като знак на уговорката на Мелони към щерка си.

В същото време, критиците ѝ се показаха отрицателно, потвърждавайки, че тя би трябвало да бъде по-фокусирана върху държавните каузи, а не да демонстрира персонални моменти в обществените мрежи, изключително когато става въпрос за публична аудиенция в Съединени американски щати. Те показаха угриженост, че Мелони може да не отделя задоволително време на ръководството на страната.

Това не е първият път, когато Джорджа Мелони се изправя пред рецензии поради воденето на щерка си на публични визити и срещи. Тя към този момент беше подложена на критика когато взе Джиневра и бавачката ѝ в Индонезия за срещата на върха на Г-20 предходната есен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР