Духовен учител, лечител и ясновидец, Майкъл Тамура ни води към

...
Духовен учител, лечител и ясновидец, Майкъл Тамура ни води към
Коментари Харесай

Вие сте отговорът. Целта е питането ~ Майкъл ТАМУРА

Духовен преподавател, врач и ясновидец, Майкъл Тамура ни води към отговорите, които са вътре в нас, с цел да изпълним призванието на душите си. За Божествена мъдрост, любовта, истината и въпросите, с думите на Тамура от книгата му „ Отговорът си ти ”.

Ние сме духовни  същности, учещи се по какъв начин да се трансфорат в цялостни човешки същества. За да откриете същинското значение на вашата духовна цел, е належащо да преосмислите какво значи да бъдеш човек. Защото единствено посредством вашата човещина може да извършите Божествената воля.

Знанието на задачата на човек в живота не е интелектуален въпрос – нейната мощ и значение са изпитват от вътрешната страна.

Представете си, че най-сетне завършвате тежка задача, реализирате дълго желан идеал, достигате мъчно извоювана цел, създавате шедьовър или завършвате най-великата си работа.

Свършили сте! Дали в действителност сте? Какво повече може да желаете? „ Искането ” може да бъде задоволено. Сега сте го задоволили. Когато сте изцяло задоволени, това, което естествено се надига, е шерването. Това шерване не е настрана деяние, а разпределяне, което без изпитание се излъча от вашата същина.

Сега си представете, че сте всезнаещи, всемогъщи, всеобичащи и изцяло съзидателни. Няма нищо, което да не знаете, нищо, което да не можете да извършите. Във вашия неограничен възторг тържеството изригва от вас в безпределно многообразие от форми. Създадена е галактика, която следва вашите закони и извършва вашите Божествени команди. Всемогъща, всезнаеща и безсмъртна същина, съдържаща безкрайността на живота, вие сте основали Всичко, Което Е. Завършени във всеки аспект, свободни и себеосъществени, от какво повече може да се нуждаете или да желаете?

Само едно нещо – да споделяте този живот и радостното съзидание.

Това предоставяне е избликът на любовта на Бог. В този Божествен поток всичко е основано и абсолютно подкрепяно. Протоните поддържат електроните. Слънцето поддържа Земята. Цялата природа поддържа човечеството. И всичко служи на личната цел на живота. Това е заветен танц.

Целият живот е възторжено празнуване на Бог. Този заветен танц, към който сме призвани, е личната цел на живота. Вселената е неговата бална зала.

За да извърши човечеството задачата на живота, Бог е дал на  човешката душа това, което нищо друго в цялата природа не има – свободна воля. Това е нещото, което децата търсят от любящите родители, до момента в който порастват – свободата да навлязат в света, с цел да изследват, откриват, изпитват за себе си, да упражняват това, което им е обещано, да обичат и основават свои лични фамилии, да дават каквото им е било давано, да откриват своята лична стойност.  

Изпитанието за любовта на всеки родител е даването на независимост на неговите деца – подкрепена от безсмъртна обич, необусловена от страха – с цел да могат да продължат сами към личните си неточности, да се учат от своя опит, да се провалят, както и да съумяват оттатък своите най-големи фантазии. Те може да се заблудят, да се наранят, даже да умрат.

Какво бихте създали, в случай че имахте силата да измененията всичко в един момент, само че би трябвало да стоите настрани и да насърчавате детето, което обичате повече от самите себе си, наблюдавайки го по какъв начин се препъва около бездната на живота? Ще можете ли да го оставите да се учи посредством болката, страха и страданието, както и посредством насладата и любовта? Това изисква неизмерима обич. Това е любовта, която дава на човешката душа свободната воля. И това е любовта, която всички имаме и би трябвало да открием в самите себе си, с цел да получим своята независимост като самостоятелни души, цялостни основатели – да бъдем едно, най-сетне, с Бог.

Защото ние се раждаме от обич. И към любовта би трябвало да се завърнем. Това е пътешествието на душата, което назоваваме живот. Да бъдем тези, които сме, да имаме Всичко, което е в нас и изцяло да изразим своето Божествено завещание – това е нашата цел да живеем и крайната точка на нашето пътешестване. Духовното израстване е развой на извършване на тази цел. И когато отговаряте на апела на задачата, вие се превръщате в нейния отговор. Вашето пътешестване към крайната цел не е да стигнете до такава степен отсам. То е да се завърнете дотук оттова. И ориста дефинира своето лично време за вас. Нашето духовно развиване не е в някакво далечно бъдеще и осъществяването на нашата цел не е някъде другаде, с изключение на тук, в нас, в този момент.

Нашата орис е свободата ни. И процесът на реализиране на задачата на живота ни е да избираме истината на всеки кръстопът и да действаме съгласно нея с обич.

Вие сте отговорът. Целта е питането.

От: „ Отговорът си ти ”, Майкъл Тамура, изд. Аратрон
Снимка: Michael Tamura

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР