Дует Мания е един от най-успешните български поп дуети. Сестрите

...
Дует Мания е един от най-успешните български поп дуети. Сестрите
Коментари Харесай

10 въпроса, 10 отговора: дует Мания

Дует Мания е един от най-успешните български поп дуети. Сестрите Даниела и Юлия стартират своето музикално развиване още в ранно детство в родния си Димитровград. На възраст надлежно 11 и 13 година стартират да пеят в детски хор „ Щастливо детство “ и са вокалистки на вокално-инструментална група „ Искри “.

През 1999 година двете основават известния дует Мания, като същата година записват и своя първи албум, озаглавен „ Не е истина “, продаден допълнително от 50 000 копия. Албумът включва огромните шлагери „ Светът е за двама “, „ Песента на щурците “, „ Не е истина “, „ Не желая, не мога “.

Вторият албум „ Хладни очи “ показва дуета в напълно друга светлина и е с преобладаващо R&B звучене. С следващите шлагери в него „ Хладни очи “, „ Много надалеч “ и „ Дъжд от обич “ Мания взе участие сполучливо в доста музикални формати и шоу стратегии.

Истинската фикс идея на дуета е тяхната мощ и харизма на сцената – прелестни гласове, секси саксофон, танци и пленяващо театрално държание. Благодарение на безапелационния си гений, сестрите печелят голям брой призове от интернационалните, национални и районни състезания и фестивали, част от които са влиятелната премия „ Дует на годината “ за 2000 година и 2018 година както и златен орден и I място от Световния шампионат по изкуствата в Лос Анджелис, Калифорния.

На 10 октомври дует Мания ще отпразнува 20 години на сцена с величествен концерт-спектакъл на 10 октомври в столичния клуб Music Jam. Чаровните и надарени сестри Даниела и Юлия ще отбележат своя празник с неповторим двучасов концерт, пленяваща сценография, впечатляваща мултимедия и доста изненади.

Юбилейното събитие ще събере на една сцена известни реализатори и музиканти като Орлин Горанов, Янка Рупкина, Орлин Павлов, Акага и още доста представители на българския шоу бизнес. Специално за шоуто от Съединени американски щати ще дойде и Слай Джералдс – бас-китарист, артист и създател на песни, споделял една сцена с музикални колоси като Боб Дилън, Ал Грийн, Масео Паркър и именития Ричи Хевънс.

Даниела и Юлия от дует Мания са героите ни този месец в „ 10 въпроса, 10 отговора “.

1. Какво е първото нещо, което правиш, когато се събудиш?

Дани: Отивам да изпия една чаша чай преди закуска. Действа ми освежаващо и ободряващо и през това време съумявам да подредя дневната си стратегия.

Юлия: Първото нещо е да благодаря на Бог за новия ден.

2. Кой е най-вълнуващият човек, когото някога си срещала?

Дани: Един доста нравствен човек, който ни плени със своята непорочност, своята истина за живота и света и вярата си в Бог.

Юлия: Честно казано не мога да дефинира кой е най-вълнуващият човек, тъй като непрестанно сме заобиколени и се срещаме с извънредно забавни персони.

 10 въпроса, 10 отговора: дует
3. Какво може да те разплаче?

Дани: Всяка една прочувствена история, книга, филм, стихотворение или ария. Аз съм доста прочувствена.

Юлия: Някоя тъжна история и филм като „ Титаник “.

4. А какво – да те разсмее от сърце?

Дани: Непохватен и стеснителен мъж.

Юлия: Определено детският смях, както и някоя смешна преживелица, несъмнено.

5. Оптимист или черноглед? Защо?

Дани: Определено оптимист. Такава съм по темперамент и съм доста щастлива, че владея това качество. Независимо от събитията и компликациите, нищо не може да ме събори. Изправям се и не преставам напред, вярвайки, че утрешният ден ще бъде още по-красив.

Юлия: Оптимист, тъй като животът е доста по-весел, и с религия и позитивизъм нещата се случват с лекост.

6. Коя е най-абсурдната обстановка, в която си попадала?

Дани: Когато в Ню Йорк изпуснахме самолета за едно присъединяване в Атланта, тъй като беше празник – Memorial Day, и летището беше препълнено с хора. Разстоянието до гейта го взехме за към 3 часа. И тогава мениджърът ни санкции с по $500 всяка.

Юлия: Спомням си и друго наше присъединяване с водещ Евгени Минчев. Не разбрахме по кое време ни е показал, само че звучеше инструментала на „ Не желая, не мога “. След секунди тичайки към сцената, чухме по какъв начин Евгени стартира да пее припева и естествено ние се включихме от средата на песента.

 10 въпроса, 10 отговора: дует
7. Какво би правила на драго сърце, само че все не ти остава време?

Дани: Бих рисувала. Някой ден ще се отдам напълно на тази моя пристрастеност.

Юлия: Да карам колело.

8. С кого би желал да се смениш за един ден и за какво?

Дани: Животът ми е задоволително цветен и забавен, с цел да желая да го трансформирам, даже и за един ден. Намирам го за прелестен, за което съм доста признателна.

Юлия: С най-богатия човек на света, с цел да мога да оказа помощ на бедните, болните и всички нуждаещи се хора по света.

9. Препоръчай ни обичаната си книга…

Дани: Имам доста обичани книги в разнообразни жанрове. Но постоянно бих чела на драго сърце още веднъж и още веднъж всички книги на Александър Дюма. Една от най-любимите ми е „ Граф Монте Кристо “. Разбира се, и „ Тримата мускетари “ също, както и всички негови книги, свързани с живота на мускетарите, френския кралски двор и френската история.

Юлия: „ Автобиографията на един йогин “ от Парамаханса Йогананда

10. Как си представяш живота си след 10 години?

Дани: Ще не преставам да пея и да изсвирвам на саксофон. Също и да пиша песни, стихове, разкази, детски приказки, романи. Ще намирам време да рисувам и ще имам собствен фешън бранд. Двете с Юлето имаме концепция да създадем и своя музикална школа.

Юлия: Животът ми е много динамичен и цветен. Едва ли бих желала да го трансформира. Ще пътувам на екзотични места и ще не преставам да пея.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР