Дуелът във Фермата снощи изправи един срещу друг двама противници,

...
Дуелът във Фермата снощи изправи един срещу друг двама противници,
Коментари Харесай

Тотален срив във Фермата: Участничка си намери майстора, н...

Дуелът във " Фермата " нощес изправи един против различен двама съперници, които не бяха с равностойни сили и " мачът беше свирен " авансово

Гинеколожката Мажена, на която се доверяват най-големите български звезди, напусна вечно, съкрушена от първата жена победител в предаването, многодетната майка Веселка.

Въпреки че загуби борбите на Арената с 4 на 11, най-възрастната участничка не падна духом и потвърди, че всяка жена може да реализира фантазиите си, без значение от това на какъв брой е години.

Мажена, която е на 56 и е надарен, почитан доктор, философски изтърпя тежките условия в предаването и излезе на Арената, решена да покаже най-хубавото от себе си. Веселка, която е на половина на нейната възраст и цялостен живот се е занимавала с тежък физически труд, обаче беше доста по-силна, сръчна, бърза и пъргава във всяко тестване, изключително в цепенето и рязането, и се затрудни само на въпросите от Алманаха.

Въпреки превъзходството на по-младата си съперничка, Мажена нито за момент не се отхвърли и безрезервно стреля с пясъчни торбички, търкаля тежки бъчви, ряза греди и кова пирони.

" Доказах, че дамите на моята възраст не би трябвало да се отхвърлят. Грабете от живота, всяка секунда е неповторима! ", съобщи на разлъка Мажена, която е родена в Полша, само че от години работи в България, изражда звездни бебета и се радва на голямо почитание измежду пациентите си. Сред тях е и певицата Мария Илиева, която я поздрави и надъха преди дуела, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР