Дубъла на ЦСКА 1948 остава на върха във Втора лига

...
Дубъла на ЦСКА 1948 остава на върха във Втора лига
Коментари Харесай

Без прошка: ЦСКА 1948 II разби Марица и се бетонира на върха във Втора лига

Дубъла на ЦСКА 1948 остава на върха във Втора лига и след 16-ия кръг на шампионата. Днес “червените ” стигнаха до нова победа, откакто надделяха Марица (Пловдив) с 3:0 вкъщи. Валентин Йосков бесна за своя отбор, като вкара два гола (24 и 28), а през второто полувреме Александър Александров добави още едно попадение, с което оформи и крайният резултат.

Домакините получиха право да изпълнят дузпа още в 23-ата минута, откакто Валентин Йосков бе фаулиран в наказателното поле. Нападателят на ЦСКА 1948 застана зад топката и не сбърка, като откри резултата. 4 минути по-късно още веднъж Йосков блесна и удвои. При една от продължителните офанзиви на “червените ” нападателят реши да опитва шанса си от отдалеченост, а това се оказа и вярното решение, тъй като ударът му прониза вратата на “пиратите ”.

В 70-ата минута домакините сложиха точка на разногласието, откакто Александров получи хубаво подаване в наказателното поле и с акуратен диагонален шут направи резултата 3:0.

Така “червените ” записват ” девети триумф от началото на сезона и не престават да бъдат еднолично на върха. Отборът е с 32 точки и е на 3 пред втория Етър. Марица от своя страна е седми с 22 пункта.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР