Дружеството Автомагистрали ЕАД не се притеснява от одит от страна

...
Дружеството Автомагистрали ЕАД не се притеснява от одит от страна
Коментари Харесай

Автомагистрали ЕАД не се притеснява от одит на Сметната палата

Дружеството " Автомагистрали " ЕАД не се тормози от одит от страна на Сметната палата . Ако подобен бъде предоставен, те ще окажат цялостно подпомагане, се споделя в позиция на компанията разпратена до медиите в отговор на.

Категорично заявяваме, че " Автомагистрали " ЕАД има потенциала да поеме предоставените от организация " Пътна инфраструктура " обекти . Дружеството няма противозаконни контракти, каквито опити за внушения се вършат, и всички контракти са подписани при съблюдаване на процедурите, планувани в българското законодателство.

От " Автомагистрали " показват, че компанията работи по разнообразни обекти и по тях не се работи по едно и също време. За ангажираните в строителния отрасъл е известно, както че подготвителната работа лишава доста повече време от самото строителство, по този начин и че е честа процедура компаниите да си преотдават тежка машинизация .
 Българска социалистическа партия пита какъв брой строители работят в
Българска социалистическа партия пита какъв брой строители работят в " Автомагистрали ", а счетоводители?

Сметната палата да извърши одит

Компанията твърди и че най-важният обект за тях е довършването на автомагистрала " Хемус " и твърдят българските жители, че работата по нея е с високо качество и ще е подготвена във към този момент оповестения планиран период.

Като доказателство от компанията показват и своите финансови индикатори за 2019 година с генерирани облаги от ‪6 764 000 лв. . За тази година също индикаторите се обрисуват като положителни.

" Продължаваме с отговорност да изпълняваме поетите задължения по подписаните контракти с АПИ, а политическите мнения ще оставим на политиците ", декларира зам.-изпълнителният шеф на компанията Г. Котев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР