„Другата седмица ще гледаме продължението - още от същото.” Това

...
„Другата седмица ще гледаме продължението - още от същото.” Това
Коментари Харесай

Евелина Славкова: Другата седмица ще гледаме продължението на същото

„ Другата седмица ще гледаме продължението - още от същото.” Това сподели политологът Евелина Славкова в предаването „ Твоят ден” на NOVA NEWS във връзка дебатите в Народно събрание за премахване на ръководителя му Никола Минчев.

По думите ѝ следим борби на интерпретацията. „ Това е част от политическия обществен диалог, тъй като в огромна степен за сърцата на хората е значимо кой ще завоюва борбата за интерпретацията.”

Според Славкова при последващи избори „ Възраждане” ще бъде ключът, тъй като в случай че стане втора или трета политическа мощ, ще изкара ГЕРБ от изолацията.

Според другия посетител в студиото, политологът Ивайло Динев, в случай че има един победител сега, това е „ Възраждане, а в случай че Българска социалистическа партия излезе от държавното управление, ще завоюва.

Той предвижда: „ Отиваме към сюжет на сполучлив избор на съмнение.”

Той добави, че съчувства на хората, които са дали своят вот, а в последните дни са комплицирани от толкоз доста въпроси – и за Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ", и за РСМ. „ Ако това е истината, е извънредно,” сподели политологът във връзка разменяните сред към този момент някогашните съдружни сътрудници обвинявания, след което предизвести: „ В момента изтича тази информация, тъй като има недоразумение сред сътрудниците.”

И двамата политолози се сплотиха към тезата, че от обстановката губещ е българският народ. И че " тази коалиция няма по какъв начин да продължи да съществува дълъг интервал от време. Защото даже и да намерят 12 души, извиването на ръце занапред ще стартира, " съгласно Славкова.

" Политическата мъка ще продължава, " е заключението на Динев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР