Драмите около погребението на кралица Елизабет II нямат край. Поредният

...
Драмите около погребението на кралица Елизабет II нямат край. Поредният
Коментари Харесай

Кралски гвардеец припадна на поста си пред ковчега на Елизабет II

Драмите към погребението на кралица Елизабет II нямат край. Поредният екшън е разигра в двореца Уестминстър, където един от гвардейците, пазещи ковчега й, припадна.

Стотици хиляди опечалени се подредиха на опашка, с цел да отдадат последната си респект на нейно величество след гибелта й в Балморал предишния четвъртък. Някои обаче станаха очевидци неприятния миг, когато пазачът стартира да се люлее на краката си, а единствено момент по-късно рухна на земята.

Излъчването онлайн от двореца беше прекратено за няколко минути, откакто полицията се притече на помощ на мъжа. Ковчегът на кралицата, който е подложен на повдигната платформа, наречена катафалка, се охранява непрекъснато от кралската армия, отбелязва " Телеграф ".

Queen’s lying in State guard faints. I hope he’s ok.
— Woulfebane (@woulfebane)
Новината беше обявена от " Дейли мейл ", само че клипчета на случилото се бързо плъзнаха из всички обществени мрежи.

Напомняме, че Вчера стартира траурната гала, по време на която ковчегът бе превозен до Уестминстър, където тече церемонията на прощаването с Елизабет Втора. Ковчегът на кралицата се охранява непрекъснато, а стражата се сменя на всеки 6 часа. Опашката от искащи да отдадат последна респект към този момент е дълга 3,5 километра. Уестминстърският дворец ще остане отворен 24 часа в денонощието до 6,30 ч. сутринта в понеделник - деня на погребението на кралицата. 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР