Драмите между Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис след раздялата им

...
Драмите между Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис след раздялата им
Коментари Харесай

В какво обвини бившия си Оливия Уайлд

Драмите сред Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис след раздялата им бяха много непредвидени и най-малко все още няма изгледи да приключат.
 Оливия Уайлд не стопира със закачливите секси фотоси по случай 39-ият ѝ рожден ден
Оливия Уайлд не стопира със закачливите секси фотоси

Актрисата няма спирка

Според документи, подадени в съда, актрисата твърди, че някогашният ѝ брачен партньор не е плащал никаква издръжка за двете им деца, откогато са се разделили, написа The Balst.

Уайлд твърди също по този начин, че се е пробвала да се споразумее със Съдейкис отвън съда, с цел да заплаща детска прехрана, само че той е отказал. Тя добавя, че и двамата заплащат за образованието им, само че когато децата са с нея всички разноски към тях падат върху нея. В това число облекла, храна и други действия.
 Снимка 505322

Според The Blast, Оливия Уайлд даже твърди, че Джейсън Съдейкис е по-заможният от двамата и е редно да заплаща рационална детска прехрана. Също по този начин е редно да заплаща разноските ѝ за юрист. Нещо, което в Калифорния е обикновено, когато едната страна е доста по-заможна от другата.

А тези разноски за юрист възлизат на към 500 000 $, тъй като актрисата се възползва от услугите на една от най-хубавите в Калифорния - Лора Васер, която е поемала каузи и на други известни персони като Ким Кардашиян.

" Въпреки че към момента не съм получила съответна информация от Джейсън, моето схващане и разбиране е, че той е по-богат от мен и има доста по-високи приходи ", се споделя още в документите.
 Оливия Уайлд, Хари Стайлс, раздялата им и подготвени ли е актрисата за нова връзка
Готова ли е Оливия Уайлд за нова връзка

След раздялата ѝ с Хари Стайлс

Оливия Уайлд също по този начин твърди, че месечно разноските ѝ надвишават 100 000 $, като цели 60 000 $ отиват за ипотека/наем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР