Драматичният театър Стоян Бъчваров, известен просто като Операта на варненци,

...
Драматичният театър Стоян Бъчваров, известен просто като Операта на варненци,
Коментари Харесай

Обличат Операта в синьо-бяло за 100 години Спартак

Драматичният спектакъл " Стоян Бъчваров ", прочут просто като " Операта " на варненци, ще осъмне " облечен " в " синьо-бяло " на 28 август 2018 година, поради 100-годишнината на Спартак Варна. Над 200 метра плат ще бъде употребен, с цел да се декорира известната постройка на пъпа на Морската столица. Отделно шествието за Юбилея, което ще тръгне от площад " Севастопол " в 18:00, и на което се чакат над 5000 души, ще развее 400 флагове на " соколите " по централната част на града. 

Онлайн акцията за Юбилея също върви на цялостни обороти, а в нея се включват от ден на ден известни персони. Последната звезда, която записа клип за празненствата е Мис Варна 2017 Моника Драгнева. Красавицата даде обещание да бъде в челните редици на шествието и прикани почитателите да се причислят. 
Междувременно, от клуба оповестиха, че пускат свободен вход за почитателите за мача от шампионата на трета дизивия против Кубрат в събота. Срещата е от 18:00 на стадион " Локомотив ". " Ръководството реши, че за старта на акцията по 100-годишнината ни ще създадем подарък на нашите последователи. Още повече, че дойдоха и тениските за юбилея, и почитателите ще могат да си създадат подарък ", разяснява президентът на клуба Стефан Калименов. Агитката на " соколите " пък е подготвила звездна хореография, която ще бъде тествана на мача този уикенд.
Както е известно, на идващия ден не престават празненствата с демонстративни мачове, още веднъж на стадион " Локомотив ", а кулминационната точка ще бъде във вторник, 28.08.2018 година в центъра на града. С това обаче празненствата няма да приключат. Те ще продължат през цялата година със серия от събития, сред които и обещания звезден мач.  
От Управителния съвет разясниха сбито и изявите на някогашен футболист на клуба, който се пробва да провежда мероприятия за 100-годишнината на " соколите " в същия час, в който са формалните празненства. " Всеки е свободен да прави каквото желае. Това, което е неясно е, за какво в миг, в който всички сме обединени и желаеме да дадем ново бъдеще на СПАРТАК, има хора, които основават разделяне още веднъж. Пътят пред клуба е един. Той е явен и не можем да си позволим да се караме тъкмо в този момент. Правим празненство, което е за всички спартклии, за все оставил по нещо - без значение дали е футболист, началник, активист, почитател или просто със " синьо-бяло " сърце ", кометираха от клуба. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР