Драматични обрати, жестоки предателства и фатален инцидент взимат жертва в

...
Драматични обрати, жестоки предателства и фатален инцидент взимат жертва в
Коментари Харесай

Предателство и фатален инцидент взимат жертва в „Клетката“

Драматични обрати, жестоки изменничества и съдбовен случай взимат жертва в новия епизод на „ Клетката “ – този петък, от 21:00 ч. по NOVA. След мистериозното завръщане на оповестения за мъртъв Валери Гендов (Явор Ралинов), животът на героите напълно се прекатурва. Всеки един от тях се изправя пред най-сериозните си страхове и тествания, а оцеляването им е заложено на карта.

След кървавата престрелка, приключила трагично за двете противников групи, единственият от нарушителите, който съумява да се избави на косъм, е Архонта (Боян Младенов). Изчезването му дава късмет за оцеляване и на Тодор Арнаудов (Мартин Димитров).Тото обаче е хванат от Валери Гендов. След битка сред двамата, Шандо открадва ключа към парите на мафията и прострелва дългогодишния си другар. Попаднал в болница с рискова огнестрелна рана в региона на корема, брачният партньор на Ина (Гергана Данданова) е в тежко положение. Ще се пребори ли за живота си, феновете ще схванат този петък в престъпната драма.
 Клетката NOVA/Красена Ангелова
Претърсвайки дома на Арнаудови, Валери открива бележника на София (Жаклин Дочева) с обстоятелства от разплитането на незаконната скица с откраднатата сума. Участието на неговата брачна половинка в следствието на измамата му подсказват, че тя е наясно с всички елементи по случая. Подозренията на Валери са, че точно у нея се намира и изчезналият телефон, с чиято помощ може да се реализира транзакцията на парите. Той отива при шокираната София, която упорства да разбере цялата истина. Но какъв е проектът му и по какъв начин ще реагира излъганата брачна половинка? Ще се реши ли да извика полиция, с цел да уличи мъжа си, или ще предприеме друго изненадващо деяние?
 Клетката NOVA
След завръщането на Ина в пандиза, връзките й с контрольор Пелев (Асен Блатечки) се задълбочават от ден на ден. Тя е подготвена да признае възприятията си, а подозренията на Димитър отпадат и той схваща, че може да й има цялостно доверие. Психологът прави всичко по силите си, с цел да помогне на своята обичана в тежкото състояние, в което се намира. Той поема огромни опасности без да се опасява, че държанието му директно заплашва неговата кариера. Влюбените даже не подозират, че тайната им връзка ще провокира съдбовни събития, които ще имат необратими последствия за всички в пандиза.
 Клетката NOVA/Красена Ангелова
Междувременно напрежението зад решетките се повишава с всяка минута – избягалата Милкана (Иванка Шекерова) е хваната и върната назад в килията, а спорът й с Ина ескалира. И до момента в който основният надзорник Кирил Горанов (Веселин Петров) крои нов проект по какъв начин да отмъсти на враговете си, настава и дълго чаканото чуване на Неда Иванова (Детелина Стойчева). Талисманът на всички затворнички се явява пред комисия, която би трябвало да утвърди и удостовери предварителното й освобождение. Дали всичко ще мине по проект и каква ще бъде ориста на Неда, не пропускайте да наблюдавате в идващия епизод на „ Клетката “ – този петък, към този момент от 21:00 ч., по NOVA.

Повече вести за най-новия български сериал следете на и в формалния.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР