Драматична ситуация за една партия, на която е даден отказ

...
Драматична ситуация за една партия, на която е даден отказ
Коментари Харесай

ЦИК отряза една партия! Защо е драмата

Драматична обстановка за една партия, на която е даден отвод за присъединяване в изборите.

65 партии и девет обединения са се записали за локалните избори до края на периода, който изтече през днешния ден в 17,30 ч. Това разгласи пред " Нова телевизия " Росица Матева, която е заместник-председател и представител на Централната изборна комисия.
-->
" От въпросните партии имаме един отвод, взет от сътрудниците. Отказана е регистрация на партия, защото не е показана подписката. Получили са указания да си оправят грешката и да се върнат до 17,30 ч., само че това по този начин и не е станало. Други 12 партии пък са регистрирани сега при неприключила инспекция.

Това значи, че откакто завърши инспекцията на подписката в основна дирекция ГРАО и се върнат резултатите при нас, в случай че има такива, които нямат 2500 годни подписа в подписката в поддръжка на тяхната регистрация, ние ще заличим тяхната регистрация ", сподели тя в студиото на " Новините на " Нова ".

" Сега малко по-голямата трудност ще пристигна от това, че би трябвало да се гласоподава и с машини и с бюлетини в секциите с над 300 гласоподаватели. Но дано да не се тормозят гласоподавателите.Те ще имат правото на избор в секцията, в която се гласоподава с машини, да гласоподават и с хартиени бюлетини ", безапелационна бе Матева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР