Драгомир Стойнев: Това, че управляващите не могат да осигурят работата

...
Драгомир Стойнев: Това, че управляващите не могат да осигурят работата
Коментари Харесай

БСП възрази срещу по-ранното прекратяване на заседанието в парламента

Драгомир Стойнев: Това, че ръководещите не могат да обезпечат работата на Народното събрание, е техен проблем

" Народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” остро възразяваме на предложението- работата на Народното събрание за през днешния ден да бъде прекъсната по-рано. При състояние, че има гласуван дневен ред, внезапно ръководещите вземат решение да трансформират програмата”. Това сподели зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Драгомир Стойнев от парламентарната естрада. Той съобщи, че точките от дневния ред би трябвало да бъдат гледани, тъй като има признат дневен ред за седмицата, по който би трябвало да се работи. „ Това, че ръководещите не желаят да работят и желаят да си тръгнат по-рано и че нямат нужните закони, с цел да обезпечат работата за седмицата, е напълно техен проблем”, безапелационен бе Драгомир Стойнев.

Филип Попов: В това Народно заседание се обрисува една рискова наклонност

„ В това Народно заседание се обрисува една рискова наклонност. Управляващите са неспособни да сформират дневен ред, даже и за два дни. Потвърди се и днес”. Това сподели секретарят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Филип Попов.Той добави, че председателстващият съвещанието на Народното събрание е задължен да брани престижа на институцията, а той не го прави. „ Или ще се вкарват законопроекти и точки в дневния ред в петък, без това да е неотложно, или в сряда ще се промени програмата на Народното събрание, тъй като на идващия ден няма какво да се гледа.Такава ви е визията за основаване на програмата, това е ужасяваща некадърност от страна на управляващите”, съобщи Филип Попов.

Иван Иванов: Това че ръководителят на ПГ на ГЕРБ го няма, не значи, че не би трябвало да работим

„ Това, че ръководещото болшинство няма законодателна стратегия и не може да уплътни времето си, е негов проблем “. Това съобщи националният представител от левицата Иван Иванов. По думите му към днешна дата и към този час има гласувана стратегия, дневен ред на Народното събрание и той би трябвало да се извършва. „ Това, че ръководителят на ПГ на ГЕРБ го няма тук, не значи, че не би трябвало да работим “, заключи Иван Иванов.

Свиленски към ръководещите: Защо установихте, че в зала има кворум и отложихте точките от дневният ред за на следващия ден?

„ Поискахте поименна инспекция и установихте, че има кворум и народните представители са в зала, подготвени да работят. В същото време, не се знае на какво съображение отменяте точките, които би трябвало да се гледат през днешния ден “, обърна се зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски към ръководещите. „ Народните представители са тук, а вие отменяте точките. За на следващия ден има точка първа, точка втора и чуване и вие слагате още точки. Каква е повода? “, попита още той.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР