Драг кралици, мускулести мачовци, красиви мъже и Айлин Бобева. Така

...
Драг кралици, мускулести мачовци, красиви мъже и Айлин Бобева. Така
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Драг кралица бърка в панталона на ергенката Айлин

Драг кралици, мускулести мачовци, красиви мъже и Айлин Бобева. Така може да се опише юнския брой на цифровото еротично списание “HALF ”, което не пропусна да зарадва дамите и мъжете с нова порция предизвикателни фотоси.

За юнския си брой те избраха красивата Айлин Бобева, която влезе в другите превъплъщения на една съвременна кукла Барби.

“Смятам, че постоянно би трябвало да бъдем смели и да не слагаме маски. Когато си себе си, постоянно се чувстваш най-добре, а не е ли това най-важно? ” Споделя пред списанието Айлин запитана “дали е задоволително смела да бъде себе си? ”.

От палава лолитка в розов бански костюм, до предизвикателна дива в черна транспарантна рокля, Айлин влиза във всяка роля без задръжки.

 

В броя виждаме още мил кралицата Малина Янг , която самоуверено бърка в панталона на Айлин, мускулести мачовци, които вършат компания на хубавица и един актуален облик на куклата Кен в розови облекла.

Фотосесията провокира вълна от реакции, като огромна част виждат провокацията в фотосите с мил кралицата, други се радват на стилните визии на моделката, трети не могат да смъкват очи от мъжете.

Каквото и да е, за следващ път списание HALF съумя да излезе от публичните правила без да изпада в прекаленост и резултатът е една добре осъществена концепция с идея: всеки може да бъде какъвто си желае, стига да е благополучен със себе си.

“Когато с екипа мислихме по какъв начин тъкмо да облечем това, което желаеме да кажем, дълго време търсихме облик, който е знак на консерватизъм, неверна социална преценка, липса на тотална независимост и избор. Признаваме, тематиката за Барби пасна идеално! Това е една от най-ярките фигури в актуалната поп просвета, която дълги години е била извънредно рамкирана. ” споделя  Mr.Half Joro , издател на  списанието.

Припомняме, че пред 2 години самата Николета Лозанова изгря на корица на списанието още веднъж във връзка прайд месеца и скандализира обществото.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР