ДПС, за разлика от БСП, одобриха подхода на лидера на

...
ДПС, за разлика от БСП, одобриха подхода на лидера на
Коментари Харесай

„Това е правилният подход! Положителна стъпка в ситуацията“: ДПС одобриха номинацията на Габриел

ДПС, за разлика от Българска социалистическа партия, утвърдиха метода на водача на ГЕРБ Бойко Борисов да предложи авансово претендент за министър председател в лицето на Мария Габриел.
„ Това е верният метод “, сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ пред парламентарни кореспонденти. „ Ако по този метод се реагираше и в предходните Народни събрания, може би щяха да произведат нещо по-стабилно – от предходните парламенти като ръководство. “
Карадайъ приветства метода на Борисов да разгласи кандидатурата на Габриел „ задоволително рано и в точния момент “, както и поръчката от ГЕРБ да беседват с всички парламентарни групи.
„ Това е новото, това е добре, това е позитивната стъпка в тази обстановка “, изкоментира ръководителят на Движение за права и свободи.
Карадайъ въпреки всичко прикани „ да не изпреварваме събитията, да вървим малко по малко, с разсъдък, с отговорност към проблемите на хората и страната и в разговор “. Тогава можело да се откри нужната формула за ръководство в тази обстановка.
От партията на Доган очаквали покана за още срещи с ГЕРБ, както декларирали от групировката на Борисов. Там можело да се видят какви цели и каква формула за ръководство ще им се показват. Все още диалог за министри не се водел.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР