ДПС връчи няколко класьори с папки на Кирил Петков със

...
ДПС връчи няколко класьори с папки на Кирил Петков със
Коментари Харесай

ДПС връчи на премиера папки със сигнали срещу Иво Прокопиев

Движение за права и свободи връчи няколко класьори с папки на Кирил Петков със сигнали против Иво Прокопиев . Сигналите са от антикорупционната търсачка Гугъл, разгласи от трибуната на Народното събрание Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

Той помоли министър председателят да сезира прокуратурата за подадените данни. Повод за досиетата са дадените на държавното обвиняване лист с 20 лица , отговорни за корупцията в страната. Днес Движение за права и свободи дава 21 лица на Кирил Петков. Благодаря за подадения сигнал, сподели министър председателят. Той се учуди за какво този сигнал не е подаден незабавно в прокуратурата и заподозря, че Движение за права и свободи очевидно нямат доверие в държавното обвиняване.

Кирил Петков даде обещание да се оправи с търговията със златни паспорти .

Движение за права и свободи има доверие във всички институции, в това число и в Министерски съвет, отговори Цонев. Според него над Иво Прокопиев е разпънат политически чадър и помоли Петков да попита прокуратурата за какво не е протестирала оправдателната присъда на Прокопиев. Предаваме ви обществена информация, изясни депутатът. Подхождаме с доверие към вас, сподели още Цонев.

Министър-председателят счита, че в случай че се опъва чадър над избрани хора, това значи, че прокуратурата не работи. Този основен прокурор би трябвало да си върви, безапелационен бе Кирил Петков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР