ДПС ще следи дали като председател на Народното събрание Цвета

...
ДПС ще следи дали като председател на Народното събрание Цвета
Коментари Харесай

ДПС ще следи дали Караянчева ще се противопоставя на омразата и разделението

ДПС ще следи дали като ръководител на Народното събрание Цвета Караянчева ще се опълчва на всяка форма на ненавист, ксенофобия, опълчване и разделяне. Това сподели пред публицисти в Кърджали водачът на придвижването Мустафа Карадайъ, представен от пресцентъра си.

Караянчева е народен представител от същия град.

" Още по време на разискванията в нашата декларация ние посочихме главните характерности на институцията ръководител на Народното събрание и нашите условия, без да знаем кой ще бъде препоръчан за ръководител, сподели Карадайъ и добави " Оттук нататък, ние ще следим дали се извършват тези условия, които са към институцията ръководител на Народното събрание. Ние няма да останем безкритични, само че ще бъдем справедливи в нашите оценки, в нашите рецензии, в случай че има потребност от такива. Ние няма да позволим да има оттегляне от парлемнтаризма и демокрацията в нашата страна. "

Той подсети, че това са полезности и на Европа.

" Всяка персона е свободна в правова и демократична страна и носи отговорност за персоналните си дейности, само че институциите имат своите условия и те по един или различен метод задължават личността да покрива техните условия. Затова личността Караянчева не е толкоз от голяма важност, колкото изпълняването на критериите, характерностите и условията на институцията ръководител на Народното събрание ", заключи Карадайъ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР