ДПС подкрепя по принцип изгонването на дипломати, които се занимават

...
ДПС подкрепя по принцип изгонването на дипломати, които се занимават
Коментари Харесай

ДПС подкрепя гоненето на съгрешили дипломати, но по процедура

ДПС поддържа по принцип изгонването на дипломати, които се занимават с действия, застрашаващи националната сигурност на България, в съответния случай - на съветските дипломати. Това обаче би трябвало да се прави в границите на интернационалното и националното право, за което " има огромна паника дали се съблюдава ". Затова министър председателят Кирил Петков и вицепремиерът Асен Василев би трябвало да дойдат да обяснят в Народното събрание. Това оповестиха от ПГ на Движение за права и свободи на трибунка в Народното събрание. Лидерът Мустафа Карадайъ изиска двамата да се явят през днешния ден в Народното събрание, " с цел да кажат коя е фактическата картина и истина ".

" Откак Кирил Петков и Асен Василев влязоха на терена на политиката в България от предходната година май месец се случи ненормално - лъжата да е норма, клетвопрестъпничеството да е морално ", са неговите причини.

Карадайъ уточни, че би трябвало да се ревизира какви дейности са направени от страна на България. Относно ултиматума на съветския дипломат Елеонора Митрофанова Движение за права и свободи няма по какъв начин да го поддържа, " защото става въпрос за изпъждане на дипломати, които заплашват националната сигурност ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР