ДПС има план за справяне с кризите, които морят страната

...
ДПС има план за справяне с кризите, които морят страната
Коментари Харесай

ДПС на старта на кампанията в Кюстендилско: Имаме план срещу кризите

„ Движение за права и свободи има проект за справяне с рецесиите, които морят страната и хората. Имаме ясна стратегия с създадени ограничения в 5 съществени сфери- фискална политика, обществена политика, енергийна политика, селско стопанство и продоволствена сигурност и районна политика. От 32 години към този момент Движение за права и свободи е стожер и балансьор в политиката. Призоваваме хората да заложат на сигурното. “ Това обявиха от екипа на Движение за права и свободи, които през днешния ден стартираха предизборната акция в област Кюстендил. Водач е Александър Несторов, който беше народен представител в предходния парламент. На втората позиция е дупничанката Шейхриар Златарски, следват Васимир Радулов, Сашо Вельов, Адриана Крумова, Михаил Попов, Христо Христов и Здравко Никлев.

Александър Несторов е лидер и в област Перник, той съобщи, че задачата е да осъществят мандат и в Перник, и в Кюстендил. „ Благодаря за топлото посрещане в Дупница и Кюстендил. За мен е привилегия да изляза с този тим на избори и да покажем, че Движение за права и свободи е №1 и то освен в бюлетината. Имаме опит, който в този момент се утвърждава от силата на младежите, които се включиха в екипа ни. Убеден съм, че ще реализираме много добър резултат за региона. Партията към този момент 32 години е стожер и балансьор в политиката. Движение за права и свободи постоянно е разполагала с хора, които дават действителни решения, от които България има потребност. Имаме ясна стратегия за идните избори с съответни ограничения в 5 сфери. Готови сме незабавно да ги използван, доверете ни се. Ние сме тук, с цел да бъдем дружно, това обръщение е заложено в генетичния код на Движение за права и свободи. Надявам се на добър резултат, с цел да излезе и страната от рецесията. “, сподели Несторов.

Към повече разговор и съгласие прикани Шейхриар Златарска. „ Екипът ни е самоуверен и упорит, квалифициран, просветен, би трябвало да потърсим салдото и разговора, да търсим способи да се разбираме и да работим в една посока, а тя е единствено една- да осигурим умерено бъдеще на нашите деца. “, показа тя. Златарска е магистър по финанси, от 15 години живее в Дупница. Работила е като асистент шеф в учебно заведение и в Агенцията по заетостта, сега се грижи за бизнеса на фамилията си.
Под №4 в листата е някогашният началник на полицията Сашо Вельов, който се разгласи за повече неприкритост в политиката. „ Щастлив съм да съм паралелно до тези млади, амбициозни и готови хора, подготвени да работят почтено и честно, което напоследък отсъства от политическия живот. Област Кюстендил има потребност от вложения, в народен проект би трябвало да се извършат съществени промени и то действителни, не да се усилва администрацията, а тя да бъде понижена, само че ефикасна. “

Пета е Адриана Крумова от Кюстендил, която разкри, че сега следва „ Регионална стопанска система и ръководство “. „ Участвам в този екип, тъй като считам, че нашата страна има потребност от устойчиво държавно управление, което да извади страната от дълбоката яма, в която сме попаднали. Нужна е грижа за младежите, с цел да се завърнат те от чужбина, а тези в родината да се подтикват да реализират повече резултати за България. “

№6 е предприемачът от Дупница Михаил Попов, който е регионален юношески ръководител на Движение за права и свободи. Седми е кюстендилецът Христо Христов, който разкри, че има частен бизнес от 2007 година „ Нагледах се на приказки, които съгласно мен не кореспондират с действителността. Слушам за милиони вложения в Кюстендил напоследък, аз пребивавам там и не съм ги видял. Затова реших, че е време да забележим какво се случва и къде се губят парите. Един народен представител сподели, че с новия асфалт в планината ще се върнат младите, чакаме ги още. “

Последен е Здравко Никлев от Дупница, който е приключил Ядрена енергетика в ТУ и Материалознание в ХТИ.

Председател на предизборния щаб е Николай Златарски. „ Винаги съм търсил положителни сътрудници, това е повода да се обърна към Движение за права и свободи, тъй като партията има добър имидж в Европа и България. Успяхме да създадем добър екип, имам вяра, че всеки един от тях ще работи за района. Затова ще подаря на всички тениски с дупнишката шевица, която да им припомня от къде сме тръгнали, с цел да работят с хората и да изслушват проблемите им.

Много е значимо да се работи с хората, да оказваме помощ. Народът желаят внимание и да се изпълнят обещанията. Давали сме доверието си на разнообразни политически партии, които са непроверени във времето, а техните представители не постоянно са работил в полза на района. За това се обърнахме към Движение за права и свободи, тъй като те са се потвърдили посредством опита и своите политики, изключително в същото време, изпълнено с рецесии. “, сподели Златарски. В предизборния щаб вземат участие още Николай Пешев, Димче Ямандиев и Костадин Вельов. Николай Пешев е някогашен кмет на регион „ Подуене “ в София. Той е бил част от листата на Движение за права и свободи, в този момент ще оказва помощ от предизборния щаб. „ Имам доста другари в Движение за права и свободи, в това число на високо равнище като Рамадан Аталай. Поддържам доста положителни връзки с тях. В партията има доста умни, грамотни хора, които виждат действително нещата в тази страна. Затова желая да оказвам помощ с каквото мога. За първи път виждам целия екип и ме впечатляват с младостта си. Познавам лидера Александър Несторов от дребен. “ Димче Ямандиев беше безапелационен:

„ Движение за права и свободи се грижи за своите хора, партията е единствената в страната, която основава политици и се грижи те да се осъществят. Движение за права и свободи мисли за фрагментите, които ще ръководят България. “ Костадин Вельов е аграрни производител, той се разгласи за цифровизация на бранша, тъй като сега, по думите му, бумащината пречи на хората да се възползват съответно от дотациите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР