ДПС, БСП, ИТН и Възраждане са приели поканите за срещи

...
ДПС, БСП, ИТН и Възраждане са приели поканите за срещи
Коментари Харесай

ГЕРБ си загубили времето с ПП-ДБ, утре започват експертни и лидерски разговори за управление с останалите

ДПС, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и " Възраждане " са приели поканите за срещи

ГЕРБ оповестиха диалозите с ПП-ДБ за изгубено време. Затова те щели да стартират такива с останалите обединения в Народното събрание. Това се случи на днешната конференция в Народното събрание, с която препоръчана от „ Продължаваме промяната – Демократична България “.

Днес водачът на ГЕРБ Бойко Борисов предложения всички парламентарни обединения за общ кабинет с къс мандат. И разгласи, че стартират диалози за реализация на първия изследователски мандат с останалите сили отвън ПП-ДБ.

Кога ще са тези диалози, обясни Десислава Атанасова – ръководител на парламентарната група на ГЕРБ-СДС. На конференцията тя разгласи, че са признати поканите от Движение за права и свободи – на следващия ден в 11 ч., Българска социалистическа партия – 13 ч., и Има Такъв Народ – 15 ч. В петък от 11 ч. ще се приказва с „ Възраждане “.

„ След това, след серията експертни диалози, както процедирахме и с сътрудниците от „ Продължаваме промяната – Демократична България “, следват лидерските диалози “, добави Атанасова.

На въпрос на „ Флагман “ ще има ли други диалози с ПП-ДБ , както загатна Борисов през днешния ден, тя отговори: „ През последните три седмици демонстрирахме самообладание и големи старания , в това число на експертно равнище, с цел да стигнем до трите стъпки, които могат да формулират и образуват общо ръководство – законодателна стратегия, управническа стратегия и държавно управление. През цялото това време чувахме едно и също – решението на националните им препоръки и органи на сътрудниците е, че няма да поддържат първи мандат на ГЕРБ, няма да приказват за имена за кабинет с ГЕРБ. Единственото, което желаят, е нашата поддръжка – осъществена във втория техен мандат. И през днешния ден доста ясно господин Борисов сподели следното: в случай че те са не запомнили, че ние сме спечелили в два следващи предварителни избора, да им го напомним още веднъж. Загубихме задоволително време , което можеше да бъде отдадено, в това число и на законодателна активност, с цел да ги обучим по какъв начин се написа управническа стратегия и не в екселска таблица. Идва време за съществени диалози за България. “

 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР