"Доволна съм, че дойдох в България в първите години на

...
"Доволна съм, че дойдох в България в първите години на
Коментари Харесай

Анастасия Мозер направи разтърсващо признание за политиката

"Доволна съм, че пристигнах в България в първите години на демокрацията, когато хората работеха с разбиране, правила и безрезервност, които по-късно изчезнаха ", показа депутатът в четири Народни събрания и зам.-председател на 40-ия парламент Анастасия Мозер пред bTV.

„ Главната причина за моето идване е конгресът на "Обединени земеделци ", който ще бъде на следващия ден в Пазарджик, както и представянето на книгата „ Анастасия Мозер – линии от един живот в мъчно време”, сподели тя.

Казва, че най-малко един път в годината си идва в България. Чувства и България, и Съединени американски щати като собствен дом, само че признава, че не е елементарно да се живее на две места. Благодарна е за живота си в Америка, тъй като там е получила обучение и е срещнала брачна половинка си, за който споделя, че е извънредно непретенциозен и образован човек.

„ Аз съм непретенциозен човек, което в политиката не е най-хубавото, само че това е въпрос на темперамент. Доволна съм, че пристигнах в България в първите години на демокрацията, когато хората работеха с разбиране, правила и безрезервност, които по-късно изчезнаха”, споделя Анастасия Мозер.

„ Стамболийски е споделил, че властта корумпира, само че в никакъв случай не е допускам, че това става толкоз бързо”, добавя тя.

Анастасия Мозер призна, че е разочарована от хората в политиката и най-много от непрекъснатите опити за преврати и подмолно отношение. Впоследствие я разочарова това, че по-голямата част от хората към нея са се оказали доносници.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР