„Доволен съм от мача, изиграхме го така, както искахме –

...
„Доволен съм от мача, изиграхме го така, както искахме –
Коментари Харесай

Йомов: Играхме така, както искахме, време беше да се отпуша

„ Доволен съм от мача, изиграхме го по този начин, както искахме – мъдро и мобилизирано, на контрааатака. Можехме да отбележим още голове. Но въпреки всичко има още един мач във Велико Търново, който ще е доста сложен и би трябвало да го изиграем крепко като през днешния ден. Според мен стояхме по-добре на терена. Чакахме своя късмет на контраофанзива. Тренираме тази игра, която показахме”, съобщи Георги Йомов, който означи победния гол за Славия против Етър в първия мач от борбата за седмото място в Първа лига и бе определен за Играч на мача.

„ Точно съвършеният миг да отбележим беше в края на първото полувреме. Видях, че топката отива към Ради и към този момент той центрира добре. Мисля, че се получи лек рикошет, само че топката беше съвършена и единствено оставаше за мен да я завърша. Време беше да се отпуша, да вкарам един гол, тъй като в последните няколко мача доста обстановки изпускам, бих споделил обикновени, само че във футбола е доста значим късметът”, разяснява още Йомов.

„ Ние възобновяване го стартирам още от в този момент. Ще гледаме да сме в най-хубавото си положение. Ще изиграем мача, както през днешния ден – мобилизирано и подредено, и ще чакаме своя късмет. Този резултат не може да ни успокоява, само че се надяваме и там да отбележим и да затворим мач”, показа Георги Йомов във връзка идния реванш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР