Доволен съм от изборите. При този хейт, при това участие

...
Доволен съм от изборите. При този хейт, при това участие
Коментари Харесай

Борисов с първи коментар след евроизборите

" Доволен съм от изборите. При този " хейт ", освен това присъединяване на президента, дори ми е доста драго за Асеновград, където отидоха и Радев и Корнелия и ги бихме с над 1000 гласа – при директното присъединяване на президента. Въпреки всичко благодаря на хората, че не се подведоха по тази завист, по тази ненавист и всичко останало ". Това гласи един от първите мнения на премиера Бойко Борисов, изработен пред публицисти, макар, че публично от партийната централа на ГЕРБ оповестиха нощес, че ще направи изказване чак във вторник, т.е. на следващия ден, когато излязат всички публични резултати от гласуването на евровота в България. Борисов даде неофициални първи оценки по време на инспекция на ремонтирани пътища в Габрово и Севлиево.

" Очевидно е, че беше мощно пресилена ролята на Цветанов. Този залп против него, тъй че без него надали не ще завоюват изборите. Видяхте, изтеглих го обратно, структурите си работят, евродепутатите са ни в пъти, в съсловия по-добри от тези  от другата страна. Те една европейска тематика не повдигнаха, тъй че тези момчета и девойки демонстрираха и компетентност  и познания и са все младежи. Освен това от резултатите от изборите виждам, че в огромните градове ГЕРБ продължава да е първа политическа мощ, измежду най-младите, хората в междинната възраст. Говорихме с Горанов, че за българите в чужбина можем да създадем малко повече и то в образованието ", сподели Борисов, представен от Дарик.

На собствен ред финансовият министър Владислав Горанов разяснява препоръчаната през днешния ден от Министерски съвет законова смяна за фиксиране на партийните дотации за глас на 11 лева. 

" Коригираме законопроекта, тъй че да дава отговор на публичните упования и на това, което постоянно е било заслужено. Размерът, избран в годишния закон за бюджета да се получава тъкмо, да няма преразпределение на гласовете от всички дали своят вот към правоимащите партии. Предлагаме от 26 май 2016 година, откогато са последните промени в Закона за политическите партии дотацията да бъде закрепена, тъй че да е равна на 11 лв. и да няма никакво подозрение по какъв начин се дефинира ", разяснява финансовият министър.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР