Довереният партньор на малките и средни предприятия Финтрейд продължава да

...
Довереният партньор на малките и средни предприятия Финтрейд продължава да
Коментари Харесай

Финтрейд продължава да предлага подкрепа и финансиране на малкия и среден бизнес по програма КОСМЕ+

Довереният сътрудник на дребните и междинни предприятия Финтрейд продължава да работи по европейската стратегия КОСМЕ+. С това компанията обезпечава спомагателна опция за финансова поддръжка на микро, дребни или междинни предприятия през целия витален цикъл от тяхното основаване, разширение или смяна на активността.

Ако сте притежател на дребен или междинен бизнес и планирате насърчаване на активността си, опциите за поддръжка по подписания контракт за партньорство на Финтрейд по стратегия КОСМЕ+ може да се окажат тъкмо това, от което имате потребност сега. Мисия на компанията е да подава ръка на бизнеса в моментите, когато работи интензивно и мечтае за напредък, само че среща провокации по пътя си на развиване. Защото за вярното развиване на всеки бизнес най-важни са хората и доверените сътрудници.

През шестте години дейна работа на българския пазар Финтрейд е помогнала на над 6 000 бизнеса да пораснат. Компанията в партньорство с Българска банка за развиване (ББР) има опцията да поддържа дребния и междинен бизнес с спомагателен портфейл на кредитиране по стратегия КОСМЕ+ при облекчени условия. Всеки притежател на компания, отговарящ на разпоредбите по програмата, може бързо и елементарно да кандидатства за финансиране, с което да реализира проектите си за развиване на бизнеса и увеличение на оборотите. Дългогодишния опит на Финтрейд в консултиране и финансиране на юридически лица, дава забележителен принос в триумфите за развиване на всяка компания.

Предимствата, от които могат да се възползват притежателите на микро, дребни или междинни предприятия през партньорството на Финтрейд по програмата КОСМЕ+, са:

Ниски разноски за финансиране;

Облекчени условия за обезпечение;

Улесняване на достъпа до финансиране;

Преференциални лихвени условия;

Гаранционни удобства, предоставени с поддръжката на Българската банка за развиване (ББР), Европейския капиталов фонд (ЕИФ) и Европейския фонд за стратегически вложения (ЕФСИ) по реда и разпоредбите на Програма КОСМЕ+ и подписания контракт сред Финтрейд и Българската банка за развиване.

Максималният размер на финансирането е за суми до 292 999 лева, а срокът за погасяване е от 1 година до 10 години, в интервала на подписания контракт сред Финтрейд и Българската банка за развиване (ББР).

Параметри на финансирането

Размер на финансирането: до 292 999 лева

Валута на финансирането: български лев

Срок на финансирането: до 10 години, само че не по-късно от привършване на контракта на Финтрейд Файнанс с ББР

Възможни обезпечения:

вещни обезпечения до 50 % от отпуснатия заем, респективно позволения предел на линията;

при финансиране на планове със обществено влияние вещните обезпечения са до 40% от позволения размер;

одобряват се и други обезпечения, избрани по разпоредбите на Финтрейд Файнанс.

Лихвен %: до 3-месечен Euribor + 5.7 % по постоянна главница

ГПР: до 10%

Всички детайлности по програмата и изискванията за кандидатстване може да откриете тук.

От своето основаване през 2015-а задачата на Финтрейд е да обезпечава елементарен достъп до кредитни решения за дребни и междинни предприятия, да даде опция на дребния магазинер в България да пораства и да се развива, като му обезпечава професионални съвещания, средства за увеличение на оборота и обслужване на място. Финтрейд дава опция на бизнеса да разполага със средства в моментите, когато има потребност. Като част от непрекъснато разрастващата се група на „ Management Financial Group “ (MFG), оперираща на шест европейски пазара, Финтрейд непрекъснато развива и усъвършенства моделите си на работа и обслужване, с цел да даде на своите клиенти новаторски услуги и професионално консултиране.

За Програма КОСМЕ+

Програма КОСМЕ+ е основаният и изпълняван от с Българската банка за развиване (ББР) он-лендинг артикул „ Програма на Българска банка за развиване за косвено финансиране на МСП с гаранционно облекчение и контра-гаранция по Програма COSME на Европейския капиталов фонд, с поддръжката на Европейски фонд за стратегически вложения (ЕФСИ). “ Финансирането се употребява с поддръжката на Европейския съюз по Гаранционно съглашение според Регламент 1287/2013 на ЕП и на Съвета за основаване на Програмата за Конкурентност на Предприятията и на дребните и междинни предприятия COSME (2014-2020).

За Финтрейд Файнанс, част от Management Financial Group

Финтрейд Файнанс е небанкова финансова институция, записана в Българска народна банка, и е част от групата на Management Financial Group (MFG). Компанията стартира активността си през 2015 година и единствено за няколко години поддържа над 6 000 дребни търговски обекта и компании в цялата страна. Мисията на компанията е да даде опция на дребния бизнес в България да пораства, като му обезпечи професионални съвещания, средства за увеличение на оборота и обслужване на място. Финтрейд Файнанс е желан и препоръчван сътрудник в този характерен сегмент на кварталните магазини, които обезпечават работа и приходи на доста фамилии в България, като непрестанно усилва потребителската си база, задълбочава съдействието си и основава лични и трайни връзки с всеки клиент.

За Management Financial Group

Management Financial Group (MFG) обгръща в структурата си водещи компании, профилирани в региона на небанковите финансови услуги на европейско равнище, които към този момент над 16 години ръководят богато портфолио от сполучливи бизнес модели в региона на потребителските заеми, финансирането на микро и дребния бизнес, кредитните карти, цифровия бизнес, P2P лендинга и други различни финансови модели. MFG и фирмите в групата са виновен шеф на над 8300 чиновници и сътрудници в над 450 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша, Македония и Испания, а амбициозната геоекспанзия сдруженията продължава. MFG има дълготрайни упоритости да продължава да се развива на световно равнище като благонадежден снабдител на финансово-технологични артикули и услуги в интерес на хората. Основна задача на групата компании е да дава опция за финансово включване на всички.

MFG. The Easy FinWay.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР