Dove, марка за красота, известна с 20-годишната си маркетингова кампания

...
Dove, марка за красота, известна с 20-годишната си маркетингова кампания
Коментари Харесай

Dove обещава никога да не представя „истински тела“ с AI в рекламата

Dove, марка за хубост, известна с 20-годишната си маркетингова акция за проявление на „ същински тела “, направи самодейността крачка напред в ерата на изкуствения разсъдък.

Dove разгласи във вторник, че в никакъв случай няма да употребява изображения, генерирани от изкуствен интелект, с цел да показва „ същински тела “ в своята реклама. По-скоро компанията ще продължи да употребява действителни фотоси на дами, като в същото време ще разпространява по-разнообразни изображения, генерирани от AI, основани на подкани за красиви дами.

Тъй като множеството промишлености се борят с това по какъв начин да отговорят на напредъка в генеративната AI технология, методът на Dove е необикновен. Множество компании в региона на технологиите, потребителските артикули, развлеченията, опазването на здравето, свободното време и други браншове са възприели AI, както работи сега, и са интегрирали принадлежности като чатботове с AI и медии, генерирани от AI. Dove, която предлага артикули като сапун, шампоан и дезодор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР