Доц. Момчил ДойчевДемокрацията ни отне много. Отне ни здравеопазването, образованието,

...
Доц. Момчил ДойчевДемокрацията ни отне много. Отне ни здравеопазването, образованието,
Коментари Харесай

С братската помощ на Путин в Русия, БСП се връща към корените си на политическа партия от болшевишки криминален тип

Доц. Момчил Дойчев

" Демокрацията ни лиши доста. Отне ни опазването на здравето, образованието, сигурността... "
Така водачът на българските социалисти Нинова разказа преди 3 години нерадостната посткомунистическа обстановка за електората на ръководената от нея партия.
Така - пристигнаха си на думата, " другарите ". Демокрацията им лиши не доста, а всичко - лиши им безспорната власт, тоталитарната тирания, т.е.

безспорната независимост да грабят на воля

Е, в този момент отново грабят, само че в " конкурентни условия ", по този начин да се каже. Вече паднаха маските - Българска социалистическа партия се бори за завръщане назад към Българска комунистическа партия - към престъпната терористична партия, към златното време за алената олигархия - време на кървясъл гнет и несмущаван обир.

Комунизмът естествено се преля първо в патриотарски шовинизъм, а в този момент към този момент в прям националсоциализъм. Това, за което малко на брой предупреждаваха и бяха осмивани и обругавани от " потребните идиоти " се случи пред очите ни. С " братската " помощ на възобновения тоталитарен режим на Путин в Русия, Българска социалистическа партия се връща към корените си на политическа партия от болшевишки престъпен вид, която под булото на " антифашизма " в действителност преобразува болшевизма в " елементарен фашизъм " - въпреки всичко нали са сродни партии - " тъй като са социалисти "! Или както оракулски предсказа Чърчил - " фашистите на бъдещето ще се назовават антифашисти ". Но Чърчил е зложелател - виж различен социалист - доста по-близък и роден с нашите приятели го е предсказал по-точно:

" Болшевизмът ще се трансформира в нещо като националсоциализъм "

Предсказал го е няколко дни преди да се самоубие в бункера си в Берлин, може би като последно успокоение и наследство към " синовете на омразата ", които ще има кой да ги наследи - техните още по-свирепи спечелили от Изток.

Днешният червено-кафяв синтез слага въпроса не за неуспеха на демократичния преход, а въобще за смисъла от " кротичък преход " при опазване целостта на тоталитарната партия, на нейните престъпни служби, при незряло и неорганизирано гражданско общество, с ниска политическа просвета. Неуспехът на така наречен " преход " още през цялото време бе обезпечен.

Демокрацията не е цел, само че без нея не може да се реализира независимост. А щом е по този начин не може да се чака да се доближи до демократична смяна, при опазване на свободата за враговете на демокрацията, спекулиращи с публичната слепота и политическото равнодушие.

Затова и откровението на другарката Нинова през днешния ден действително се реализира в още по-радикалните путинофили - " диваците и варварите " от проруското " възобновление ". В услоивята на война на незаконния путински режим срещу нашата цивилизация те сполучливо

играят ролята на " петата съветска " колона,

която би трябвало да реализира реставрацията на комунистическото мракобесие в нацистко-сталинистка форма.

Дали това ще отвори най-сетне очите на заспалите български демократи? В противоположен случай " дървото на демокрацията " няма " да се полива с кръвта на тираните ", а с тяхната лична кръв.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР