Достъпът на граждани до откритата лекоатлетическа писта в Спортен комплекс

...
Достъпът на граждани до откритата лекоатлетическа писта в Спортен комплекс
Коментари Харесай

Възстановен е достъпът до лекоатлетическата писта на стадион Ивайло

Достъпът на жители до откритата лекоатлетическа писта в Спортен комплекс " Ивайло " ще бъде възобновен от 6 май, оповестиха от пресцентъра на община Велико Търново. В празничния ден, а също и през уикенда на 9 и 10 май оборудването ще работи от 8,30 до 20,30 ч. В работните дни 7 и 8 май пистата ще отворена от 6,30 до 9,30 ч.

Спортуващите ще могат да влязат в комплекса през Вход 3 - от северната страна. Създадена е организация с обособени направления за вход и излаз. Разрешен е единствено самостоятелният спорт, а хората би трябвало да са на 2,5 метра разстояние между тях. Престой на пистата отвън времето за подготовка няма да се позволява. До приемане на позволение от здравните управляващи, пейки, скамейки и местата по трибуните не могат да бъдат употребявани.

За спортуващите е отворен хигиеничен възел в източната страна на централната естрада, който ще се почиства и дезинфекцира от време на време. На стадиона ще има чиновници на Оперативна програма " Спортни парцели и прояви ", които ще наблюдават за реда. Разполагаме и с видеонаблюдение, само че най-важна е отговорността на спортуващите, които със своите дейности могат да оказват помощ в обезпечаването на безвредна среда за спорт, е показал шефът на Оперативна програма " Спортни парцели и прояви " Петко Павлов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР