Доста неща се изписаха в последните дни, които не отговарят

...
Доста неща се изписаха в последните дни, които не отговарят
Коментари Харесай

Киселичков: Не е вярно, че Левски е в криза

" Доста неща се изписаха в последните дни, които не дават отговор на истината ", разгласи треньорът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков пред " Мач Телеграф ".

" Говори се, че Левски е в рецесия, а това не дава отговор на истината. Да, липсват им резултати, само че другояче във всеки мач надиграха противниците си. Нито един не може да се похвали с противоположното. Ние, правилно, имаме положителни резултати напоследък, само че пък това не значи, че сме любимци в този мач. Напротив, Левски си е Левски ", продължи някогашният състезател на Нефтохимик.

" Ние, несъмнено, желаеме да победим, само че знаем, че това няма да е елементарно. Напротив, ще бъде много сложен мач. Хубавото е, че нямаме проблеми. Ще мога да разгадавам на всичките си играчи ", сподели още той.

Киселичков подсигурява, че " Коритото " ще може да предложи много по-добри условия от тези, които видяха феновете при загубата от ЦСКА – София.

" Бъдете сигурни, че сме създали всичко допустимо, с цел да подобрим игрището ни. Ние сме подобен клуб - всякога се стараем нещата да стават по-добри във всяко едно отношение ", приключи бургазлията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР