Доскорошният капитан на националния отбор Ивелин Попов е пред сензационно

...
Доскорошният капитан на националния отбор Ивелин Попов е пред сензационно
Коментари Харесай

ФУТБОЛНА БОМБА: Левски и ЦСКА в битка за Ивелин Попов

Доскорошният капитан на националния тим Ивелин Попов е пред сензационно завръщане в българския футбол. 34-годишният футболист е мечтан от Левски, само че и от ЦСКА, написа в. „ Мач Телеграф “. Неговият контракт със Сочи изтича в края на сезона и поради това, че Попето не е бил титуляр в Премиер лигата от септември, няма изгледи той да бъде възобновен.

Хора от „ Българска войска “ са говорили с Ивелин преди няколко дни. Той е работил с актуалното управление на ЦСКА в Литекс и се познава чудесно с тях. „ Червените “ търсят интензивно сходен футболист – „ десетка “. В момента Стойчо Младенов разполага на тази позиция с неубедителния Хамза Чатакович, с непостоянния Федерико Варела и с Греъм Кери. Шотландецът обаче може и да не се завърне повече в България поради здравословните проблеми на своята брачна половинка, а и да го направи, договорът му изтича през лятото.

Попето е съвършен за ЦСКА и от друга позиция – той е темперамент и има шампионски нрав, като е печелил купата и в България с Литекс, и в Русия със Спартак Москва. А в борбата с Лудогорец на „ армейците “ им трябват тъкмо такива футболисти – не следващата вълна от чужденци, които да се чакат по няколко месеца. Има една спънка за възможен трансфер – че Ивелин има „ синьо “ минало и освен това – постоянно е казвал, че е последовател на Левски.

Иначе не е загадка, че на „ Герена “ също желаят Попето. Ясно е, че Левски не може да предложи същите пари на 34-годишния състезател, каквито биха му дали от ЦСКА. Но това, че Станимир Стоилов е отпред на „ сините “, може да промени нещата.

Левски към този момент притегли един досегашен национал и някогашен състезател на Литекс – Георги Миланов, който за негативно време се трансформира в главен състезател на „ Герена “. Отделно от това Борислав и Радослав Цонев са на изхода и „ сините “ ще имат потребност от укрепване.

Въпросът е какво ще избере Ивелин – парите и по-високите цели, които в ЦСКА имат, или ще послуша сърцето си и ще подпише с Левски. Ясно е, че той ще се върне в българското състезание, откакто напусне третия в Русия сега – Сочи.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР