Доскорошният главен мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов е бил тези

...
Доскорошният главен мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов е бил тези
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов се завърна на работа в ЦСКА

Доскорошният основен управител на ЦСКА Стойчо Стоилов е бил тези дни в Южна Америка, където е следил няколко футболисти, разбра „ Тема Спорт “. Въпреки че в края на юли предходната година ексхалфът на „ алените “ и Литекс публично напусна Борисовата градина, той продължава да взе участие в селекционните процеси на „ Армията “, наблюдавайки евентуални нови попълнения.

Още през февруари стана ясно, че Стоилов е гледал и взел участие в привличането на двете зимни попълнения Гарсес и Морено.

И двамата обаче към този момент разочароват, като първият е бил на терена по-малко от 30 минути. Гарсес пък последователно се постанова в състава, само че от него се чака доста повече.

Доскорошният треньор на алените Стойчо Младенов разкри, че той не е одобрявал тяхното привличане и прехвърлянията са направени „ през главата му “. „ Новите двама играчи, привлечени през зимата, не знам кой ги е гледал. Кой е ходил в Колумбия, в Бразилия. Нито аз съм ходил да ги виждам, нито някой от моя екип “, съобщи експертът на последната конференция, преди да подаде оставка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР