Доскорошният благодетел на Лукойл Академик Валентин Златев коментира в детайли

...
Доскорошният благодетел на Лукойл Академик Валентин Златев коментира в детайли
Коментари Харесай

Валентин Златев: Амбицията ни е за европейски успехи

Доскорошният покровител на Лукойл Академик Валентин Златев разяснява в елементи договорката, която трансформира ръководената от него компания “Лукойл България” в общоприет спонсор на Левски 2014. Столичани към този момент ще носят името Левски Лукойл, а Златев приказва пред БЛИЦ за какво в действителност се е стигнало до този ход.

“Решението, което взех не е непринудено. Това е ршеение, което назряваше в годините, защото търсим развиване. Чест е да си първенец на България, само че ние търсим развиване и на европейската сцена”, съобщи Златев.
 България - Финландия 80:82 @@@
“Левски е тим с история. Тити Папазов крепеше баскетболния тим на “сините през последните години. С него водихме доста съществени диалози. Казах му да се дефинира какъв желае да бъде - треньор, политик, държавник или актьор. Тити избра да е старши треньор, което демонстрира неговото огромно предпочитание и отдаденост към Левски. Сигурен съм, че в тандем с Тошко Стойков ще реализиран съществени триумфи на интернационалното поле. Амбицията ни е да реализираме съществени резултати на европейско равнище”, разкрива още Златев.
 Лукойл Академик още веднъж е на върха в Националната Баскетболна Лига @@@
“Ако приказваме за обичаи във връзка с баскетбол, то тимът на Лукойл има повече от Левски. Но 14 години Лукойл е първенец, а в това време нямаше лична зала, в която да играе мачовете си от европейските клубни шампионати и беше заставен да търси различни”, прибавя Златев, като показа също, че в Правец ще останат юношите на клуба, които ще работят с Петко Маринов и Георги Давидов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР