Доскорошната приятелка на Григор Димитров - Никол Шерцингер, вече има

...
Доскорошната приятелка на Григор Димитров - Никол Шерцингер, вече има
Коментари Харесай

Красавец смени Гришо в леглото на Никол Шерцингер

Доскорошната другарка на Григор Димитров - Никол Шерцингер, към този момент има нов ухажор. Това е един от секссимволите на спорта Том Евънс. 34-годишният ръгбист е участник в шоуто Х-Factor, роден е в Зимбабве, само че се е състезавал за националния тим по ръгби на Шотландия.

Източници на " Сън " споделят, че двамата се срещат от известно време скрито и са влюбени бясно един в различен.

" Том фанатизираше Никол още преди да я срещне в шоуто. Винаги е казвал, че е една от най-красивите дами на света. Тя също го хареса извънредно доста, само че дълго време двамата не се престрашиха на среща, а единствено си хвърляха погледи и смешки ", описват пред изданието.

" След седмици на къси известия в обществените мрежи Том най-сетне се престраши и я предложения на вечеря. Видяха се, забавляваха се и не прибързваха. Двамата чакат да свърши шоуто, с цел да видят какво може да излезе от връзките посред им ", допълват познати на двамата.

Том Еванс взе участие в шоуто с още двама мъже и демонстрира певчески умения. Още при появяването им на сцената Шерцингер подмятна: " Тези момчета са горещи, а аз съм свободна жена ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР