Досието на , с който бившият финансов министър Владислав Горанов

...
Досието на , с който бившият финансов министър Владислав Горанов
Коментари Харесай

Няма го досието на Горановия джип в КАТ

Досието на, с който някогашният финансов министър Владислав Горанов не съумя да излезе от страната, тъй като се оказа търсен, го няма в КАТ. Това сподели в предаването "Денят с Веселин Дремджиев ".

"Този автомобил е посещавал няколко страни, в това число и отвън Европа. Той е бил в благосъстоятелност освен на "Мото пфое ", има редица впечатляващи обстоятелства в документите. Не съответствува времето на произвеждане с времето на регистрацията в КАТ. Досието на тази кола отсъства от КАТ ", изясни Рашков.

В края на предходната година се разбра, че Горанов е опитал да премине границата към Сърбия с "Тойота ", която е оповестена за търсене. Вместо колата да бъде арестувана на границата обаче, Горанов обръща и се връща навътре в страната, а когато по-късно се появява още веднъж на граничния пункт, само че с различен джип и съпроводен от началник на огромна автобусна компания, е пуснат да премине в Сърбия. Версията на Горанов е, че става дума за неточност, а "Тойота "-та е клонирана. "Джипът на Владислав Горанов е изцяло постоянен. Купен е от Хамбург от формален дилър на "Тойота " и всички документи са налични. Просто някой е направил двойник на тази кола и той се търси в Русия ", изясни шефът на "Мото пфое " Атанас Фурнаджиев на 18 декември, незабавно откакто се разбра за случая.

Рашков изясни, че това изявление на Фурнаджиев "срина положителния облик на този човек на доста чиновници, които работят по случая - по какъв начин знае дали тази кола е клонирана, това предстои на доказване ".

Министърът беше безапелационен и че ще бъде глобено държанието на чиновниците на гранична полиция. "Тече дисциплинарно произвеждане, което изисква време ", изясни той....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР