Дошло е време за решения и за спасение на България,

...
Дошло е време за решения и за спасение на България,
Коментари Харесай

Нинова от Бузлуджа обяви, че БСП е готова да спасява България

Дошло е време за решения и за избавление на България, народа и на достолепието му.

Това обяви лидерката на БСП Корнелия Нинова на традиционния 132-ри събор на Бузлуджа. 

Според нея България може да бъде избавена, несъмнено, от Българска социалистическа партия.

" Ние сме партията, която е виновна за страна и народ. Имаме потребност от съдружник, тъй като против нас са изправени огромни сили. Нашият съдружник е българският народ ", обясни Нинова.

Според нея за последната една година се е случила „ замяна на борбата ни за смяна “ на модела на ГЕРБ, „ случи се машинация, по отношение на тези, които повярваха в новите млади сили на смяната “. 

„ За една година лодката до Росенец, която акостираше там против корупцията, стана знаме на корупцията и съобщи хиляди хора, повярвали във волята ни за смяна “, продължи Нинова.

Тя обяви БСП за единствената опция на управлението. 

 Снимка Българска телеграфна агенция
„ За тази една година арогантността, наглостта, измяната, родоотстъпничеството стигнаха до такава степен, че взеха решение да предадат и продадат националния празник на България, националното достолепие на България, националните знаци на България “, направи Нинова преход към настоящата тематика за датата на националния празник.
" Посегнаха и на най-святото... "
„ Посегнаха и на най-святото за българския народ – неговите знаци, знаците на свободата. И каквото и да ни говорите, имало е Руско-турска освободителна война, и ето тук, зад нас, има един връх - Шипка и има един празник - 3 март. И не ни карайте да противопоставяме Кирил и Методий, нашето достолепие, нашата писменост и нашия принос към международната просвета, на нашия ден на освобождението. Няма да ни разделите и по този метод “, повтори известната си към този момент теза и пред симпатизантите си.

 Снимка Българска телеграфна агенция
„ Ние сме за отбрана на българския народен интерес и недопускане на такава смяна в Конституцията, която да смени националния ни празник, която да вкара двойно поданство за народни представители, министри, която да заличи българската памет. Това са най-важните ни послания. Нашата борба е за обществена страна, за правдивост и равни благоприятни условия за всички “, изясни Нинова. 

Нинова не изиска да разисква по-подробно тематиката за локалните избори. Обяви единствено, че „ Българска социалистическа партия е подготвена за локалните избори. Мобилизация има, дух има. Ние отиваме на тези избори с въодушевление за победа “.

 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР