Досегашният началник на антимафиотите в Кюстендил Даниел Димитров е новият

...
Досегашният началник на антимафиотите в Кюстендил Даниел Димитров е новият
Коментари Харесай

Антимафиот №1 в Кюстендил застава начело на полицията

Досегашният шеф на антимафиотите в Кюстендил Даниел Димитров е новият началник на полицията в Благоевград. Той поема поста от Георги Кандев.

Така шефът на полицията в Благоевград става първият заменен от предстоящата вълна промени в полицейските дирекции.  Димитров ще бъде показан на новите си сътрудници тази заран.

Запознати с работата на новия полицейски началник споделят, че е добър експерт и умее да провежда екипа си. Вероятно по тази причина и вътрешният министър Калин Стоянов, който до преди 2 месеца бе началник на ГДБОП, го е избрал за поста.

В четвъртък се разбра, че вътрешният министър Калин Стоянов е извикал 11 шефове на регионални дирекции, с цел да се раздели с тях. Привечер обаче настъпи поврат - стана ясно, че преназначенията ще са по-малко. Тези, с които Стоянов е провел срещи, са шефовете на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи в Бургас, Варна, Добрич, Габрово, Ловеч, Плевен, Смолян, Пазарджик, Благоевград, Търговище и Враца.

Досега Стоянов не направи доста промени. Назначи шеф на ГДБОП, само че постът бе незает, защото преди да стане министър, точно Стоянов бе антимафиот №1. Промяна имаше и в управлението на Столична дирекция на вътрешните работи, откакто Калоян Милтенов самичък напусна. Сменен бе с Любомир Николов.

Милтенов пък към този момент е зам.-директор на Националната полиция на мястото на Борислав Муеров, който оглави “Автомобилната администрация ”. Министърът назначи и Живко Коцев за зам. основен секретар, само че краткотрайно - титуляря Станимир Станев е в дълги болнични.

Стоянов обаче смени шефа на полицията в Кюстендил и изиска и получи оставката на Васил Костадинов в Пловдив.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР