Досегашният кмет на столичния район Студентски Петко Горанов изенадващо се

...
Досегашният кмет на столичния район Студентски Петко Горанов изенадващо се
Коментари Харесай

Нагъл кмет пак напъва да оглави район Студентски

Досегашният кмет на столичния регион " Студентски " Петко Горанов изенадващо се оказа на балотаж, въпреки и с близо 1000 гласа по-малко от съперника му от коалиция " Обединени за София ". Управлението на Горанов през последните 4 години се свързва главно със кавги, закани, рекет над строители и редица подозрения за безогледна корупция.

Според осведомени пък, сигналите против него в КПКОНПИ са набъбнали съществено, само че не се подхващат дейности, с цел да не се поясняват като вмешателство в изборния развой. Всичко това е в основата на разлъката сред него и ДСБ, от чиято квота преди 4 години Петко Горанов печели изборите.

Любопитен факт е, че за значителен интервал от време въпросният кмет се движи с въоръжена защита, прочут като „ чеченеца “ (на снимката). Единият от обществените кавги е с продуцента Виктор Димчев. Последният споделя напоително във фейсбука си за срещите със скандалния кмет и заканите, които е получил от вида „ ще ти опиша играта “, „ ще ти отрежа главата “, „ ще унищожавам фамилията ти “. Поводът – неуредени финансови отношение от страна на кмета от времето, в което работи в Студентски общежития.



Кметът на столичния регион " Студентски " се движи из София с телохранител с тип на мутра (на заден план). Прозвището на бодигарда е Чеченеца

Стига се и до вадене на оръжие от защитата на Горанов, само че се появяват доста очевидци и сагата завършва тихомълком и без последици.

Непубличната част от скандалното държание на кмета е обвързвана главно със строителните компании, които настояват, че и най-елементарния документ се прибира от кмета и до момента в който не му се обадят персонално за среща, придвижване не се подхваща. За разрешителните пък мизата е стигала колосални размери, настояват източниците на Lupa.bg.

Това е и повода Горанов да се хвали с понижени разрешителни за градеж. В същото време обаче против тези му противозаконни дейности са заведени голям брой каузи, които районната община няма по какъв начин да завоюва, защото законът за собствеността е извънредно явен. Който и да бъде определен на балотажа в неделя за областен кмет, едно е несъмнено – чакат го тежки правосъдни каузи, блокирана администрация и купища корупционни схеми в ход.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР