Досегашният изпълнителен директор на Агрополихим Филип Ромбаут се оттегля от

...
Досегашният изпълнителен директор на Агрополихим Филип Ромбаут се оттегля от
Коментари Харесай

Промени в ръководството на Агрополихим

Досегашният изпълнителен шеф на " Агрополихим " Филип Ромбаут се отдръпва от управителната позиция. Той остава на поста ръководител на Съвета на шефовете и ще концентрира активността си върху стратегическото развиване на компанията, оповестиха от " Агрополихим ". Като „ Директор произвеждане “ в " Агрополихим " влиза Теодор Пецов. Той ще има основна роля за организацията, контрола и координацията на цялостната индустриална активност в сдружението.

Теодор Пецов е с над 22 години професионален опит в производството, по-голямата част от които е на управителни позиции. Последната заемана позиция е началник „ Индустриално произвеждане “ в Хайделберг Матириълс, България като паралелно с това е и Изпълнителен шеф (съвместно ръководство със Солвей Соди АД) на Девня Варовик АД. Отговарял е за производствата на сдружението в  Девня и  Димитровград, както и за кариерите за варовик, мергел и пясък в страната. 

 Теодор Пецов има магистърска степен по електроинженерство от Техническия университет в  Габрово и Университета " Мартин Лутер " -  Хале-Витенберг, Германия, както и документи от сполучливо приключени лидерски стратегии и инженерни образования в България, Франция и Италия, допълниха от Агрополихим ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР